• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
Kirilpm написа:
Не знам дали си поставял на EBC накладките и на Brembo спортната серия,направо си е оргазъм както го каза.Като си спомням преди как съм пилил и скосявал с пилата за дърво накладките,понеже бай руснак не е предвидил че и барабана трябва да влезе върху тях :lol:
Сменям само Brembo от 18 лв,...даже скоро сменях и едни дискове такива...пълен смях. :shock: :?
Аз вместо пила използвах, едни бордюри, че бяха прави и ставаше бързо и лесно.....
Имах такъв случай-Опел вектра А, шофьора от мах`лата, носи предни накладки около 10 лева.Смених ги/от неговите останало само желязото/ и след около 2-3 месеца дойде.....за смяна на дискове.Много здрави накладки ще да са били, ама като не им помня името..... :?
koveslav написа:
Като захапахте темата за накладки-забравихте Lucas. ....
И едно добро бюджетно решение-Woking. .
Вярно бе, Лукас забравихме, скоро не съм сменял, бяха хубави преди.
Обаче другите не съм ги чувал.Звучат ми малко китайско...
koveslav - майстор
stoianov_n написа:

Обаче другите не съм ги чувал.Звучат ми малко китайско...
Не казвам,че са върха на сладоледа,на тежка лимузина или спортен автомобил не бих ги сложил,но не създават проблеми при монтажа и работят прилично.Продават се от над 12-13 години на нашия пазар.Наследници са на някогашните ROADHOUSE,испанци са и се внасят от сериозни търговци. Произвеждат само накладки,челюсти,дискове и барабани.Хидравлика не правят.
Кики - специалист
А сега малко и за свещите де, само спирачки ли ще оправяме? После за филтри, масла, и др. консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Аз карам колата си с куча марка свещи ОПТИМ 1 година и повече за 8 лева 4 бр :-D
Сака да купим тестер за свещи да ведем ила ли изгорели :? Не ми се играе да ги вадя
DundyTheCroc - майстор
Свещи само NGK, едно приятелче внася по малко от Англия, поне знам, че са истински.
koveslav - майстор
NGK поне до сега няма ментета.Друга много добра марка е Nippon Denso.Също много добри свещи,имат различни квалитети.Популярните модели са между 3.50 и 5лв. цена на дребно. За Бош и на мен не ми се говори-няма толкова фалшифицирана друга марка на пазара.Нямам нищо против оргинала,обаче как да си сигурен....
stoianov_n - специалист
Кики написа:
А сега малко и за свещите де, само спирачки ли ще оправяме? После за филтри, масла, и др. консумативи.
koveslav написа:
NGK поне до сега няма ментета..
Има, има, даже само дето не ги продават в магазините за левче..

Хм, за свещите не ми се говори, че там работата е голяма боза.. :?
Аз слагам иридиевите на денсо, доволен съм, нямам оплаквания, за коли на газ са идеални, издържат много.А на моите коли слагам само турски GM, няма такава здрава свещ...
hidrazin - майстор
NGK - ментета колкото щеш. Като искате оргиналдъ, слагайте екранирани свещи от ЗИЛ.
Хем няма и да смущава радиото, Ама ще трябват екранирани лули и кабели. :-D

Изображение

А някой да е виждал такива свещи? :-D

Изображение

:partyman:
velsi - Почетен майстор
Това не е ли централна подгревна свещ за Форд?
шоп - майстор
На мен ми прилича на централна подгревателна свещ за Авия
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "менте авточасти-открий дестетте разлики" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: