ivanovbg написа:Ми то колегата dyaneff ти каза да покажеш конфигурацията, ама ти... Второто меню е!Такааа, след като смених газовият филтър нулирах ECU-то на газовото и тръгнах да го пренастройвам. Не е виновен газовият филтър, а това че след това съм избрал напук на това, което ти написах Sequential вместо Full Group. Въпросът е, че и преди това имаше проблеми с дърпане особени, просто бяха малко по-смекчени.
Ето ги снимките на конфигурацията и инжекторите дори

stoianov_n написа:Аз пък ви се чудя на акъла....що се занимавате....ми така де, не си ли уважавате малко труда и знанията....Не разбрахте ли че на колегата НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ....Обикновените газови гърмяли, ми те хората са го измислили бе.Според теб имам някаква изгода от това да лъжа, че съм ходил при 5-6 майстора, най-културно съм ги помолил да ми обърнат внимание, обръщали са ми, но като са ми видели газовото ме препращат в една и съща фирма в Бургас?
Слагай каквото си пожелаеш на кола с инжекция. На тия с пластмасовите колектори и разни други ужасии ако гръмне един път, направо имаш ремонт за бая пари. Аз имам това газово налично и гледам да го видя какво става с него, за да не се ръсна за друго още една торба пари. Единият казва "Ти си мизерник, караш с обикновено газово", другият ми казва "Защо не си сложиш обикновено газово" Нещо някой съвсем случайно не обиждаше ли на "мизерници" в темата за горивата? Аз уважавам и труда, и знанията на хората. Много високо ценя тези, които разбират, могат и помагат. Проблемът е, че се напълни с профани като мен, които се правят на майстори. Аз поне си гледам моята кола и не си правя експериментите по чуждите.
Chefo77 написа:Добре де, Тинки, не ти ли е светнало, че може наистина тази газова уредба да е слаба за този двигател и точно това да иска да ти каже газаджията?По документация уж е възможно с подходящата рейка да се подхрани тоя 2000 кубика мотор и то не зависи толкова от ECU-то, колкото от рейката и изпарителя. Навярно и сигурно газаджията има някакви резерви към тия газови, а може и просто да не му се занимава да чисти бакиите на "най-популярната фирма в Бургас". Аз дори на газ не искам пълната мощност, а да върви плавно. Нямам много високи изисквания. Но предпочитам разхода ми да е 9лв/100км, отколкото 17лв/100км.