• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
ArturDent - Почти Безобиден
mitko414 написа:
Цената е за C30, С10 го няма на сайта им.
C10 не ги предлагат вече защото имат фабричен дефект (доказан)
Отдавна са спрени в Европата, но китайчетата решили че може да пробутат малко в България.
След оплакване от български потребител и разни писъмца до компанията майка - вече не се предлагат.
Leon - специалист
crez написа:
miroki написа:
Тези като, че са с приемлива поддръжка.
http://www.cars.bg/c1079669
Ето това е пример 15г.кола на 50к км. :lol: това вторите 50к км. ли са :?
Скорости Ръчни

Мощност 109 к.с.
Кубатура 1598 см3
Брой врати 4/5 врати
Цвят Тъмно сив металик

п.п. Аз пък си мислих, че от 2010 година до 2015 година ... има няма 5 години. :lol:
crez - майстор
Leon написа:
Януари 2010 Пробег 50,400 км
Извинение,грешка в бутоните :? :lol: Леон, ти убеден ли си, че в една Италия за 5г. можеш да изминеш само 50К км.Аз в нашата малка страна, пътувайки събота и неделя,празници и отпуска( зад граница не пътувам) изминавам за 1г. 15-20К км. Тази кола е не по-малко на 100-120К км.
Leon - специалист
crez написа:
Leon написа:
Януари 2010 Пробег 50,400 км
... Леон, ти убеден ли си, че в една Италия за 5г. можеш да изминеш само 50К км.....
Не съм.
шоп - майстор
Chefo77 написа:
Това Пикасо не мога да го приема за автомобил и това си е :(
И визията му е такава една .. изгърбена, и поведението му на пътя е неадекватно. Иначе е удобно, спор няма.
Виж - С4 Пикасо е друга бира :wink:
Крез, най-хубавата кола е служебната.
А новата не дава нищо повече от това твоя задник да е първия, седнал в седалките. В момента, в който я изкараш от салона, цената вече е друга. И не, гаранциите не са всеобхватни и, което е по-зле, поддръжката е ангажираща.
И какво за Пикасото - невъзможно ли е?
Изобщо не е друга бира. Казвам го от опит. 2009 купих чисто ново С4 Гранд Пикасо 1.6 VVTIдвигател от Автомотор корпорация. Няма такъв боклук. За 4 години му навъртях 50 хил. км и над 6 месеця престоя в сервиза. От Франция идваха спецове да го правят. Смениха му дори цялата цилиндрова глава и не успяха да локализират проблема. Даваше дефект след дефект и то не само в двигателя. Волан, дръжки, пласмаси-всичко се олюпи. Удължиха ми гаранцията със 6 месеца, даваха ми оборотна кола, защото се ядосах... Щаслив бях, когато продадох Пикасото :-)))))))
Пак 2009 купих и чисто нова Мазда 6. Карам си я и в момента и си свиркам. Дори една крушка няма изгоряла за тези години.
kalpev - специалист
+1 за Тойота. Преди карах Корола, сега имам Версо. Много добри и надеждни коли. Общо ремонти, извън консумативите, съм правил на Корола-та - смених изгорял предпазител на клаксона.
miroki - майстор
Навремето дори москвичите изкарваха първите 5-6 години безаварийно.
Така, че като се взема по-нова кола, поне да се гледа дали са дефектни (кофти) модели.
Както и сценик 2. Бела и половина. За разлика от 1, фаза 1, и 2 са добри, без К7М мотора ( 1,6 -90 коня).
mitko414 - специалист
crez написа:
"Най-хубавата кола е НОВАТА" казал го е Х.Форд.
Горното трудно може да се обори, макар, че от гледна точка на цена две-три годишна е по-добре:
- няма гаранция, сиреч скъпи консумативи във фирмен сервиз;
- ако е нормално карана, няма е на повече от 100к км, което не е болка за умиране.

В момента имам кола, така, че изборът съвсем не ми е спешен. Следя темата редовно.
gogo7777 - майстор
kalpev написа:
+1 за Тойота. Преди карах Корола, сега имам Версо. Много добри и надеждни коли. Общо ремонти, извън консумативите, съм правил на Корола-та - смених изгорял предпазител на клаксона.
Абе много дълго отлагам купуването на моето Версо, ама ще изгрее слънце и на моята улица :)
Аз друга марка автомобили не признавам :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: