Всички имаме коли, нали ?
velsi - Почетен майстор
Няма проблем стига да е разбираемо и да няма много чужди думи и специални термини. :-D
tihogr - специалист
Да Ви кажа пък днес какво видях на бул. Т. Александров точно до пазара Д. Петков аз работя на една кооперация и срещу мен се строи друга. Нито съм чул, нито видях нещо, но като излязох по едно време гледам в отсрещната кооперация, на която е изкопано и има излят бетон, и стърчат арматури та долу видях червена кола не знам какъв модел изправена настрани на вратите си и това на поне 3-4 м. височина. Горе една част от ламаринената ограда липсваше. Как не са се надянали на арматурите направо си е жив късмет и добре че не са паднали върху някои работник. Казаха че са ги извадили пътниците живи от там нататък нищо не знам. Явно някоя кола ги е засякла. Ама нещо не мога да си го обясна що за скорост е била и що за реакция като светофара е на 30м. Предполагам че не са спирали на него и са гонели зеленото отдалече абе ужас дано са живи и здрави.
emil_v r - майстор
Друг безобиден и полезен номер- някои ти кара на 1м отзад опасно близо . Разкарвам го като си давам газ нормално ,а с левият крак натискам спирачка колкото да сработи стоп-машинката . Задният мисли че спирам и бие спирачка . :)
Profi Stroi - специалист
Да ама с в повечето случай забелязвал ли си че като натиснеш с левиа крак нямаш усет като с десния и вместо да сработи стоп машинката кове на място
Питам аз какво става тогава :-D
emil_v r - майстор
Вярно Профи , прав си ,опасно си е всъщност . Специално на моита кола -Астра тдс е лесно понеже спира чак към средно полож. на педала. Аз съм свикнал ,и когато въртя задницата също спирам прецизно с левия и Газ ! :) с десния . Синът си идва от чужбина и го возих из Варна стил ,, Конст. Величков" , каза че карам като луд (повтарям- като) . Това си е голям комплимент за мен ,и международно признание . Добре че му не показвах стил ,,Ломско шосе" ! Видяхте ли , забраниха изпреварване трамваи от ляво ,и навлизане на зелено в кръстовище , което е задръстено отпред . Ужас .
Profi Stroi - специалист
С тея нови закони по пътищата и с манталитета на каране по пътищата на българина има риск при такива ситуации за който говориш ти да те четем по задните страници на вестници Труд
Transporterr - специалист
хи хи това го правя редовно с светлинките полвината от състезателите се панират и после псуват на попразия :mrgreen:
има и такива от които гледам да избягам ...изобщо не реагиарат :?
emil_v r - майстор
Koe , със стоповете ли ? Има някои са толкова мудни , че трябва да му светна 2 пъти продълж. за да загрее че спирам . :-D Ако наистина спра рязко ще ме джасне без да разбере . Наи са опасни Кюстендилските номера .
Transporterr - специалист
emil_v r написа:
Koe , със стоповете ли ? Има някои са толкова мудни , че трябва да му светна 2 пъти продълж. за да загрее че спирам . :-D Ако наистина спра рязко ще ме джасне без да разбере . Наи са опасни Кюстендилските номера .
абе и вие от резервата не сте много за мирисане ама айиде... :wink:
emil_v r - майстор
Aидее , обиди ме ! :o А Вие защо ни викате селяни ? Ние сме просто по- гладни и комплексирани . Това ни прави агресивни, хищни на богатата Софийска трапеза :-D Имаме вече ново поколение - кръстоска м/у Софиянец и Врачанка ( Тираноянец Рекс !) Шегички еи! А пробвал ли си - изпреварваш неправилно , и светкаш на Голфа отсреща да бега по тротоара !? :angel:

Тема "Гадните номера по кръстовищата - никога не прави така !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: