• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
burkov - специалист
Откакто карам японски коли съм фен на тойота. И други съм карал и с автомобили съм се занимавал.

Бих взел ярис. Много са здрави, икономични са малките мотори. Хич не вървят и са много грозни.

Но пак бих взел яриса ако е читав.
А по повод километрите, едната кола ми е корола 2006та година. Взехме я нова и е на 73 000 км. Нито и "тропа" окачването, нито е карана малко. Карам я основно в града до офиса и последната година повече извън. Винаги обслужвам по предписание и единствения ремонт(като изключим тенекии) са нови дискове и накладки.

Колата е 1.6 ввти хечбек. Но внимавай с тойоти с този мотор преди 2002 година. Има дефектни партиди. На голям процент са направени с акция ремонтите, но може и да уцелиш дърво.
Като цяло 1.0 мотора е слабичък, но е здрав и икономичен.

Иначе съм фен на френския комфорт, но от автомобилите около 2000-2007 не бих взел нищо за себе си на пежо и ситроен. Доста боклук се вкарва в България от тях.
nikolov333 - майстор
stoianov_n написа:
nikolov333 написа:
Точно с Астра Г може да останеш без бъбреци..или да ти разбие камъните ако имаш.. :drinkers:
Тва сигурно щото си се качвал в някаква тунингована...тип селски тунинг и спортни седалки.... :-D
Тцъ..оригиналните заводски, 1.8 бензин..карах я 2 години, лична :drinkers:
ESPACE - майстор
Жена ми от 6 години кара такъв Ярис. Това е невероятно здрава кола - само гуми, бензин, филтри и масло.
nikolov333 - майстор
+1 за Яриса и майка ми кара такава, та от време на време и аз я покарвам, като оставя моя Змей на майстори. Лесна за управление и удобна малка кола с добра возия за градски условия. Сменихме и съединител и разни дребни неща, но колата беше от Италия.. а и майка ми съдейства за авариите.. :lol:
MamaMy - майстор
И тук сравнявате кон с кокошка. Астрата е в пъти повече кола от напикания Ярис. Като толкова ви пука за возията кое вози по-твърдо? Май се чешете между ушите. В тая тема се появи кола която си заслужава и един и същи човек гласува 5 пъти срещу нея. Айде моля ви се. Астрата е по-висок клас. От класът на фокуса е, но той просто на тези години вече е торище.
Дайте да не се заблуждаваме. Излезте на улицата и да броим коя марка и модел са най-масови. Напоследък виждам нашествие и на БМВ, но то не влиза в нашите спорове. Там цените са други.
Накрая пак ще е форда, но всеки си има глава за чупене. Аз ако искам да си разбия главата в стената, никой не може да ме спре! :wink:
nikolov333 - майстор
Щото все някой се намира, да спори.. :partyman:
p.v.x - майстор
stoianov_n написа:
Chefo77 написа:
....Авторът може да включи в сметките и Опел Корса.
:2thumbs: Аз щях да я предложа първи, ама като знам, че накрая ще е форда......кво ще си търкам клавиатурата. :lol:

:2thumbs: :2thumbs: =D> =D>
nikolov333 - майстор
Корса 1.2 е първата нова западна кола, която съм карал. Имам една от 1989 г.и днес е на 375000 без аварийни км. Все още си е в движение, като тръгнем на риба.. :-D :lol: :lol:
Последна промяна от nikolov333 на вт май 10, 2016 1:51 am, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
MamaMy написа:
... Астрата е в пъти повече кола от напикания Ярис.
=D> :prayer: :prayer:
nikolov333 - майстор
Кола за каране ли имаш предвид? Вие на Тойота не сте ли се качвали? :-D :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: