• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
MamaMy - майстор
Ще видим. Виждал съм и 2 и 200. Ще им дам пак възможност на китайците да се изявят. На времето така приятно ме изненадаха румънските Виктория. Тогава нямаше интернет. Нямаше кой да попитам. Трупах опит на свой гръб, а не като лекарите: Труп, труп, труп. :lol:
Chefo77 - майстор
пон окт 07, 2024 7:25 pmMamaMy написа:
Ще видим. Виждал съм и 2 и 200. Ще им дам пак възможност на китайците да се изявят. На времето така приятно ме изненадаха румънските Виктория. Тогава нямаше интернет. Нямаше кой да попитам. Трупах опит на свой гръб, а не като лекарите: Труп, труп, труп. :lol:
Nexen са корейски. И то южнокорейски :)
Avas_co - майстор
Нексена не са никак лоши гуми, добро съотношение цена качество.
За всесезонните им нямам лични впечатления.
Преди време бях залитнал по всесезонки, мисля взех най-скъпото на пазара в тоя момент, трябва да бяха Континентал. Не останах най-очарован от представянето на сняг.
Последно с тия "зими" си мисля пак да пробвам.
MamaMy - майстор
пон окт 07, 2024 7:26 pmChefo77 написа:
Nexen са корейски. И то южнокорейски :)
Това до някъде ме успокоява. От там лоши гуми не съм случвал.
radius - майстор
Аз от Hankook дъм доволен и летни, и зимни.
Ако карате по 12-15к км годишно, няма да може да се износят гумите, а ще одъртеят. Така съм на личната кола, щото съм с 2 комплекта с джанти. И съм се зарекъл да минавам на всесезонни. Сега имам летни на 5г. с още бая грайфер и зимни на 8г., които са на ръба (5-6мм). Но колата я продадох и няма да имам щастието да купя всесезонни, че новата и тя с 2 комплекта гуми.
Verm1n - помощник
Аз на две коли сменям/сменях зимни/летни, обаче минавам на всесезонни. На едната сложих това лято и да съм честен съм доволен(тепърва ще ги видя и зимата), на другата имам по един сезон още на комплект(грайфер имат но поостаряха) и минавам и там на такива.
Основното при мен е че не въртя много километри и не мога да изтъркам два комплекта гуми, другото е че съм в Пловдив, където зима почти няма, и се гуми смисъла от зимни, но не е чак за каране на летни цяла зима. Примерно повечето зимни гуми нисък/среден клас в сняг са добре, но на дъжд са много зле, а зимата в Южна България сняг да задържи за няколко дена.

Всеки си преценя според начина на шофиране, местоположението, климата.
Ако карах много километри щях ли да сложа всесезонни - НЕ
Ако зимата има много магистрално каране, пак не бих сложил.
Ако живея в София или Северна България, пак не.
Indianec 2 - специалист
Миналата зима всесезонките бяха добре, хем и планинско доста километри минах, тази зима ще видим как ще се представят.
Някакви бюджетни са моите , не се изръсих много поне...то ако разчитам на марката да ме измъкне жив и здрав не е добре работата.
емовлаха - специалист
Възможно ли е застраховятеля да сочи един среден пръст при птп със 4 Season ?
chapara - майстор
Не. Трябва ексертиза да го докаже.
radius - майстор
Че то не е незаконно да се кара и с летни гуми зимата, как ще се хване за гумите че били всесезонни.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Всесезонни гуми ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: