Всички имаме коли, нали ?
пон дек 16, 2024 5:16 pmБако_Патъра_нов написа:
С тазгодишното ми майсторско вино бачо Трифонов, моите уважения, ама едва ли ще устиска каската много дълго, преди светът бясно да се завърти обратно на земното въртене.
Кога и къде е съфорумната среща?!
chapara - майстор
На 23.12.24, за София, понеделник, отивам в бирария Дондуковъ от 12 до 13ч. Да пийна една лимонада с кебапче и кюфте, за да не съм капо ще взема едно гадже😃 Хубаво е че Трифонов е далече и няма да има дразнители. Ако има някой който не иска дуелиране да заповяда. Телефон само на лични, ако се наложи смяна на позицията, поради липса на места.
Не позна. На 21или 22ри пътувам за шопето.
Щерката ме покани за Коледа.
За мен лимоната с постен гювеч!
Свирепото, по физиономията ми, е от постите.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет дек 19, 2024 9:50 amТрифон П.Трифонов написа:
... лимоната с постен гювеч!
Свирепото, по физиономията ми, е от постите.
Хах, тъкмо вчера поговорихме с вегетарианец и християнин за агресивността на веганите...
На мен хумора ми е в повече, но темата ми е интересна.

Покрай мераците за Ком- Емине попаднах на едн очетиво което уличаваше група от двама вегани/вегетарианци, които на финала са престъпили грубо принципите си. Единият с пиле или риба, а другият направо със скара.
Аз не съм нито едното, като и самите пости не са ми по убеждение. Инат някакъв ли, що ли.
Чирачетата - специалист
Taka като гледам за 3-ти, 5-ти Януари ще сме се наумували за КОЛЕДНАТА СБИРКА ?!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет дек 19, 2024 12:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
На мен хумора ми е в повече, но темата ми е интересна.

Покрай мераците за Ком- Емине попаднах на едн очетиво което уличаваше група от двама вегани/вегетарианци, които на финала са престъпили грубо принципите си. Единият с пиле или риба, а другият направо със скара.
Аз не съм нито едното, като и самите пости не са ми по убеждение. Инат някакъв ли, що ли.
Ком-Емине ми бе мечта, уви, погребана... Постите са полезни, просто. Нещо старо, което напълно отговаря на разумни модерности :-) Тялото ти знае. Аз съм животно - ям каквото има, когато има
Чирачетата - специалист
чет дек 19, 2024 2:54 pmMamaMy написа:
Коя година?
Така като гледам, да се разберем поне за 2025

Тема "Приятели, да помислим за КОЛЕДНА СБИРКА ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: