• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

thinkpad - майстор
Хаха, предните ми гуми са Continental ContiWinterContact :finga:
hidrazin - майстор
Continental винаги са били много добри гуми. Такива бяха и първите ми гуми на първата кола. После пак си купих такива и даже 2 броя с шипове (когато бяха още разрешени де).
:partyman:
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Хаха, предните ми гуми са Continental ContiWinterContact :finga:
По-горе ти казаха, че има значение не само марката (шарката), а и възрастта. А както гледам, май са изкарали поне едно лято ... спокойно можеш да не разчиташ на тях в зимни условия :)
Иначе Конти правят всякаква гума добре. И ремъци, транспортни ленти и какво ли още не.
forski - специалист
Oще не!
Имам един Континентал TS850 с дот 2008 :rolleyes: с тях купих колата и тази ще им е трета зима, държат очудващо добре, и ще се пробвам да избутам итая зима с тях.
Ако нещата се закучат тогава ще купувам нови, ако тази зима е като миналата може и с летните да я изкарам :lol:
nikolovvd - майстор
Това са великолепни гуми. Моите са на 5 години и мисля още една Зима да ги потъркалям, защото са с 6-7 мм грайфер, понеже не карам много през този сезон.
Ето едно клипче, в което се сравняват т. нар. у нас "зимни" и "летни" гуми.

http://youtu.be/y8m3pzxnD8c
kr1100 - майстор
Още не.Времето става за плаж.

Зимните са си на джанти за 15-20 мин свалям летНите джанти и монтирам зимните . На 2 сменени джанти се полага почивка за кафе.
Последна промяна от kr1100(стар) на пет окт 03, 2014 7:44 pm, променено общо 1 път.
ditronix - специалист
Става,ама не тука. Пък там дето става ние много-много май не можем да ходим. Нямаме време :? :-D Аз купих гумите,ама не съм ги слагал. http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 23694.html Ей това ще търкаляме тази зима :wink:
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
По-горе ти казаха, че има значение не само марката (шарката), а и възрастта. А както гледам, май са изкарали поне едно лято ... спокойно можеш да не разчиташ на тях в зимни условия
Чефо, стига с тази твойта педантична изрядност. Сигурно си сменяш гумите по 10 пъти в годината, а избираш крушка за фар по 3 седмици. Като почнете такива моралисти... Успокой се, приятелю. Колата е моя. Гумите ще изкарат. Не знам къде ги видя тия сибирски зими тук. Малко по на юг въобще гуми не сменят.
fox_vt - майстор
Някой авантюрист кара ли с Gislaved евро фрост 5 :-D Много финансова криза тая година и се спрях на тях,пък да видим как ще е.Дота им е отпреди 3 месеца :-D .Предишната кола 7 години я карах само с две зимни барум отпред и като си ги знам няма проблеми :lol:
hidrazin - майстор
Имаш насреща такъв авантюрист. Купих ги за миналата зима ама то една зимааа... От малкото дето видях - нямам оплаквания.
:partyman:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: