Andri01 написа:Няма проблем,че вали. То всичко ,с изключение на една гайка М10 / която е при двигателя/ ,е в купето.Имаш ли някоя картинка коя точно е заподозряната гайка, която трябва да се развие?

Andri01 написа:Няма проблем,че вали. То всичко ,с изключение на една гайка М10 / която е при двигателя/ ,е в купето.Имаш ли някоя картинка коя точно е заподозряната гайка, която трябва да се развие?
montoya написа: Айде бъркай да видиме какво ще можеш да направиш освен едно голямо омазано с лепило нищоТи казваш, че не става. Андри казва че става. Казват и в темата, че става и може да се оправи с разглобяване на централната конзола, но без сваляне на табло. На кого да вярвам? Ако бързаш да ми вземеш 100лв - първо си ми далеко, второ - нямам ги излишни точно в момента. За сметка на това имам повече свободно време.
montoya написа:Успех в начинанието, тия коли от тези години голф 2,3, пасат 2,3,4, венто, джета, поло са измислени простакоустойчиви и сгодни за ремонт, така че не е нужно да си завършил кембридж за да ги ремонтираш.Ако бяха измислени удобни за ремонт нямаше да се налага сваляне и/или разглобяване на таблото, за да може да се оправят клапите. О, да - на първо време нямаше да правят клапи с огромни дупки кръгли в тях, които после да закриват с дунапрен. Като че ли умишлено да вложили дефект или аз така го разбирам.
Andri01 написа:montoya не знам дали си отварял парното и въздуховода на Голф 3,но това което показваш като снимки НЯМА!!! нищо общо с Голфа! лично аз го правих преди седмица!! Двете клапи-за входящия въздух и за рапределението на топъл/студен въздух са на различни места!!Може да има различни видове кутии, по принцип клапите са 3 или 4 зависи от вида. Едната е топло/студено, две от клапите са за разпределяне по въздуховодите, крака, стъкла, странични, средни духалки и четвъртата клапа ако имате дълга нула на степените на вентилатора която затваря централно въздуховода веднага след вентилатора.
montoya написа: Може да има различни видове кутии, по принцип клапите са 3 или 4 зависи от вида. Едната е топло/студено, две от клапите са за разпределяне по въздуховодите, крака, стъкла, странични, средни духалки и четвъртата клапа ако имате дълга нула на степените на вентилатора която затваря централно въздуховода веднага след вентилатора.При мен има дълга нула. Мислех си, че клапите в тая кутия, която ме интересува са 2 и на картинката ти дори са 2. Последно как е? Клапи на други места не ме интересуват, искам само топлото през кръга на радиатора. Не ми е важно от къде излиза топлото, стига да е топло в колата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: