• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
И какво са 150 км на бензин? 150х0.07х2.10 = 22 лева. Ми стой си на 150 км тогава, щом не си предвидил едни пари като излизаш извън града ...
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
И какво са 150 км на бензин? 150х0.07х2.10 = 22 лева. Ми стой си на 150 км тогава, щом не си предвидил едни пари като излизаш извън града ...
Докато философстваш, аз си реших проблема. Понеже няма кой да ми го реши - и те така. Утре за нова клапичка, бобинка и два броя О пръстени за изпарителя, че тия са били посмачкани. Аз задавам въпрос, ти ми говориш съвсем различни работи. Не съм искал поуки къде и как да си разпределям парите.
Kirilpm - специалист
Тъй и тъй си тръгнал на дълъг път,отдели някой лев за крайпътните каки да те олабят малко,че не се траеш :lol:
Chefo77 - майстор
Kirilpm написа:
Тъй и тъй си тръгнал на дълъг път,отдели някой лев за крайпътните каки да те олабят малко,че не се траеш :lol:
А ти откъде знаеш, че като го видят няма да се направят, че чакат влака, а?

Тинки, боли ме дедовия за твоя проблем. Ясно е, че няма кой да ти го реши, освен теб, не виждам и никой желаещ да го направи. И разбирам защо.
Ама не вземай нова клапичка и бобинка, виж дали няма нещо втора ръка. Няма да им пълниш джобовете на тези мошеници я. И да не забравиш да поучиш магазинера как да продава...
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Тинки, боли ме дедовия за твоя проблем. Ясно е, че няма кой да ти го реши, освен теб, не виждам и никой желаещ да го направи. И разбирам защо. Ама не вземай нова клапичка и бобинка, виж дали няма нещо втора ръка. Няма да им пълниш джобовете на тези мошеници я. И да не забравиш да поучиш магазинера как да продава...
Там, където пазарувам са любезни и цените са добри. :wink: Не знам за желаещите. Знам, че зададох елементарен въпрос, получих 6 отговора, от които само 1 беше това, което питах. За сметка на това 2-ма поучаваха къде да си давам парите, а останалото бяха плоски шеги. Ами извинявай. Или по-скоро не извинявай. Няма за какво да се извинявам, че друг пуска плоски шеги за чужда сметка. Ще дойде ден, ще има проблем. Така ли би желал да се отнесат с теб тогава? Пожелавам ти да ти се падне някой такъв като теб, да седне да те поучава първо.
Chefo77 - майстор
Ако не си забелязал, между мен и теб има огромна разлика - не във възникването на проблемите, а в отношението към тези, от които искам да ми помогнат. Явно не можеш да разбереш, че принципно негативното ти отношение към всичко и всички, е отговора на въпроса "Защо от 6 само 1". Така че - не ме мисли мен, аз ще се оправя.
Да, извинявам се, че си направих шега от твоя проблем. Тя беше реакция към твоята реакция към друг член - сакън, какво ще стане, ако караш 150 км на бензин - трагедия. Макар шегата на Кирил да не беше съвсем уместна, можеше по съвсем различен начин да му отговориш.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Тинки, боли ме дедовия за твоя проблем. Ясно е, че няма кой да ти го реши, освен теб, не виждам и никой желаещ да го направи. И разбирам защо. Ама не вземай нова клапичка и бобинка, виж дали няма нещо втора ръка. Няма да им пълниш джобовете на тези мошеници я. И да не забравиш да поучиш магазинера как да продава...
Там, където пазарувам са любезни и цените са добри. :wink: Не знам за желаещите. Знам, че зададох елементарен въпрос, получих 6 отговора, от които само 1 беше това, което питах. За сметка на това 2-ма поучаваха къде да си давам парите, а останалото бяха плоски шеги. Ами извинявай. Или по-скоро не извинявай. Няма за какво да се извинявам, че друг пуска плоски шеги за чужда сметка. Ще дойде ден, ще има проблем. Така ли би желал да се отнесат с теб тогава? Пожелавам ти да ти се падне някой такъв като теб, да седне да те поучава първо.
Забелязваш ли че май само на теб се случват такива отговори :lol:
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Макар шегата на Кирил да не беше съвсем уместна, можеше по съвсем различен начин да му отговориш.
Когато отговаряш меко и леко, единственото което става е да ти се качват на главата. А за останалото - при познати съм, ще пътувам. Заредил съм догоре газ, не бензин. Разбрах какъв ми е проблема. Пробвах дали работи. Питам просто дали е правилно и ще има проблем. Т.е малко при свършен факт питам.
Показвам уважение към тези, които биха се заели с мой въпрос като се опитвам максимално да конкретизирам и уточнявам. Също както и не се държа арогантно. Плоски шеги за крайпътни не знам си какви и що, както и други лафове и глупави шеги за чужда сметка по никакъв начин не заслужават "различен начин на отговор". Просто ако всъщност отговоря както си го мисля на ум, ще съм с вечен БАН.
Kirilpm - специалист
Недей си докарва бан,че много ще ми липсваш,и не само на мен :lol:
Chefo77 - майстор
Ти ли не се държиш арогантно? Та ти нахрани всички майстори на света, че били какво ли не, не се бил държал арогантно като им иска помощ!
И не мисли, че и другите пишат на 100% това, което мислят. :wink:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

Тема "Газово DTGas 704S - малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: