stoianov_n написа: Искаш друг вариант, продаваш каквото имаш като движимо имущество, събираш някой лев...Ама той няма такова. Останало му е недвижимо само.

stoianov_n написа: Искаш друг вариант, продаваш каквото имаш като движимо имущество, събираш някой лев...Ама той няма такова. Останало му е недвижимо само.
toolegittoquit написа:stoianov_n написа:НИЕ ти казахме как да си оправиш батака, ама ти НЕ слушаш.Добре, на какво тогава по дяволите се дължи тоя проблем? Акумулатори ли нямам, свещи ли нямам, какво?
stoianov_n написа: Колеги, АЗ се отказвам....Добре, Стоянов - моля те, обясни ми какво е казано, че изглежда нещо не съм разбрал. Предложи въздух, опитах да обезвъздуша. До тук добре. Но за жалост не е това. Не знам за какво се ядосваш, просто питам. Не знам какво толкова се сърдите, като ви попитат?
toolegittoquit написа:.... Колко пари ще събера, 700лв? 800лв? Несериозно е предложението.сваляне на резервоар и чистене-безплатно
Ти в момента искаш да дам поне 200лв за маркучи, разпръсквачи и т.н - с неясен резултат дали въобще ще ми оправи проблема. Ами не съм такъв патрон да хвърля 200лв на пътя, без да знам дали ще стане нещо. За това питам?
toolegittoquit написа:Не знам, студена дори и със стартов спрей не пали. Чудя се от къде да си намеря просто един по-мощен или по-"бърз" стартер, ако се окаже, че компресията е наред. Не е нормално просто. Иначе тракточето наема и върви доста добре за мизерните конски сили. Почти би ме накарало да преглътна грозното тракане на дизел и карането на печка.Купи си спортен стартер от продавалника
Утре на светло ще ударя снимки.
stoianov_n написа: Това трябва да го направиш задължително, защото иначе си оставаш мизерник, като стария собственик.....Стоянов, в момента не ми пука дали някой ще ме пише мизерник, а дали ще тръгне колата и като ги направя тия работи нещо ще се промени в положителна насока?
pipilica написа:3. Отвий подгревните свещи и ги провери...Свещите съм ги проверил, а 2 от тях - сменил. Маркучи - понеделник най-рано. Цедка - ще я видя.
Kirilpm написа:Значи смятай с твоята подържка направо биеш Евгени Минчев и Елза ПариниИ аз така си помислих. След като й купих нов антифриз, ново масло, нови накладки, нови маркучи, нови датчици, нов акумулатор, ревизиран стартер, че и нови гуми. И в момента съм с недвижим имот с вложени само над 500лв за поддръжка на нещо, което го гледах като писано яйце и ми еб* мамата,а поради това и без пари в джоба. Сериозно ли ще ми кажеш това, при условие че всичко надлежно си го отстранявах като проблеми?
stonesour написа:ама то е, така - с пръдня боя не става.Добре, дойде да се похвалиш ли?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: