• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
stoianov_n написа:
Искаш друг вариант, продаваш каквото имаш като движимо имущество, събираш някой лев...
Ама той няма такова. Останало му е недвижимо само.
:partyman:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
НИЕ ти казахме как да си оправиш батака, ама ти НЕ слушаш.
Добре, на какво тогава по дяволите се дължи тоя проблем? Акумулатори ли нямам, свещи ли нямам, какво?
:wallbash: :wallbash: :xplode: :xplode: :censored:
Колеги, АЗ се отказвам.... :censored:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Колеги, АЗ се отказвам.... :censored:
Добре, Стоянов - моля те, обясни ми какво е казано, че изглежда нещо не съм разбрал. Предложи въздух, опитах да обезвъздуша. До тук добре. Но за жалост не е това. Не знам за какво се ядосваш, просто питам. Не знам какво толкова се сърдите, като ви попитат? :) Да продавам какво било това и онова - по-точно какво? Едната, която стои за скрап или другата, която има проблеми? Колко пари ще събера, 700лв? 800лв? Несериозно е предложението.
Ти в момента искаш да дам поне 200лв за маркучи, разпръсквачи и т.н - с неясен резултат дали въобще ще ми оправи проблема. Ами не съм такъв патрон да хвърля 200лв на пътя, без да знам дали ще стане нещо. За това питам?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
.... Колко пари ще събера, 700лв? 800лв? Несериозно е предложението.
Ти в момента искаш да дам поне 200лв за маркучи, разпръсквачи и т.н - с неясен резултат дали въобще ще ми оправи проблема. Ами не съм такъв патрон да хвърля 200лв на пътя, без да знам дали ще стане нещо. За това питам?
сваляне на резервоар и чистене-безплатно
Маркуч за нафта + скоби-20лева
филтър-от 20 да 45лева/виждал съм и за 16/
Кви разпръсквачи, кви 200 лева.... :? :shock:
Това трябва да го направиш задължително, защото иначе си оставаш мизерник, като стария собственик..... :x
ДРУГИЯ ВАРИАНТ
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... eot-1061-1
Обслужено......всичко платено........със ЗИМНИ ГУМИ..... :-"
stonesour - специалист
ти какво искаш, да си купиш 20+ г. дизелова кошница за 500 лв. и да я караш, само да зареждаш, без да вадиш кинти от джеба ли? :lol: нема как да стане :roll:
тая тема, ако не е бъзик, автора е за жълта книжка.

аз също карам стара кола (на 17 г.). на 31-ви тоя месец съм приготвил 500 лв (180 гражданска, 200 каско, 45 преглед, 100 лв. винетка) данъка март месец ми е 120 лв. гумите са ми 1000 лв. летните на три сезона, 400 лв. зимните на 6. през годината излиза по нещо за смяна, кво да се прави. купил съм и гараж, в момента е в него.

пали да ти кажа. :mrgreen:

ама то е, така - с пръдня боя не става.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Не знам, студена дори и със стартов спрей не пали. Чудя се от къде да си намеря просто един по-мощен или по-"бърз" стартер, ако се окаже, че компресията е наред. Не е нормално просто. Иначе тракточето наема и върви доста добре за мизерните конски сили. Почти би ме накарало да преглътна грозното тракане на дизел и карането на печка.
Утре на светло ще ударя снимки.
Купи си спортен стартер от продавалника :lol: :-D
Спомена че предния собственик на вентото според начина на подръжка е бил пед*раст.Значи смятай с твоята подържка направо биеш Евгени Минчев и Елза Парини :lol:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Това трябва да го направиш задължително, защото иначе си оставаш мизерник, като стария собственик.....
Стоянов, в момента не ми пука дали някой ще ме пише мизерник, а дали ще тръгне колата и като ги направя тия работи нещо ще се промени в положителна насока?
pipilica - майстор
Виж ся като не ти се дават пари излишно карай нещата подред.
Не съм чел подробно кво са ти казали, сигурно е вярно и полезно, ма да ти кажа и аз.
1. Почисти цедката в резервоара, прегледай снадките и маркучите до филтъра.
2. Тури нов хубав филтър и сложи прозрачен маркуч от филтъра до помпата, тва да виждаш дали няма въздух в нафтата.
3. Отвий подгревните свещи и ги провери да се нагряват само на върха, и ако има дефектни купи само колкото ти трябват, после като имаш пари ще смениш и другите.
Е тва го направи и пиши тогава кви са резултатите.
toolegittoquit - майстор
pipilica написа:
3. Отвий подгревните свещи и ги провери...
Свещите съм ги проверил, а 2 от тях - сменил. Маркучи - понеделник най-рано. Цедка - ще я видя.
Kirilpm написа:
Значи смятай с твоята подържка направо биеш Евгени Минчев и Елза Парини :lol:
И аз така си помислих. След като й купих нов антифриз, ново масло, нови накладки, нови маркучи, нови датчици, нов акумулатор, ревизиран стартер, че и нови гуми. И в момента съм с недвижим имот с вложени само над 500лв за поддръжка на нещо, което го гледах като писано яйце и ми еб* мамата,а поради това и без пари в джоба. Сериозно ли ще ми кажеш това, при условие че всичко надлежно си го отстранявах като проблеми?
stonesour написа:
ама то е, така - с пръдня боя не става.
Добре, дойде да се похвалиш ли?
Последна промяна от toolegittoquit на пет яну 08, 2016 10:09 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Kirilpm написа:
Спомена че предния собственик на вентото според начина на подръжка е бил пед*раст.Значи смятай с твоята подържка направо биеш Евгени Минчев и Елза Парини :lol:
Елза не е пед'раст!
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: