hidrazin написа:Mалииии ... страшна рапта .... да ТИ обяснява на теб!!!Kirilpm написа:...Но не знам ти колко си в час,.....Тръгнал да ми обяснява какво има в един катализатор. Ужас ужасна!![]()

hidrazin написа:Mалииии ... страшна рапта .... да ТИ обяснява на теб!!!Kirilpm написа:...Но не знам ти колко си в час,.....Тръгнал да ми обяснява какво има в един катализатор. Ужас ужасна!![]()
ESPACE написа:След като си го сложиш в джоба, няма да е зле да видиш дали нещо друго не работи по колата. Габарити, осветление на табло, осветление на номера. Ама и Стиви е прав, голям си образ - ел.техник и половина.
nv952 написа:Става въпрос за климатроника.Нещо не бачка както трябва и мисля че трябва да му се допълни фреон. Беше спрян от менюто,но и след като го пуснах пак не духа така студено. (сравнявам с това как духа при приятели)Как можеш да дадеш толкова пари за кола и да не провериш дали духа студено от климатика? Имаш ли си представа, приятелю, колко скъпи проблеми може да има по тая система? Според теб тоя фреон се допълва защото какво? Първо проверка за течове в системата, да не излезе че имаш компресор, връзки или пробив някъде.
toolegittoquit написа: А от сервизи, където и да е било, се пази и имай едно на ум, ако не и две.Е убаво де. Пробвах го там, но не работя всеки ден с коли.
nv952 написа:Филтъра на купето?Не на купето бре! Дехидратора - филтъра за вода.
...Съмнява ме!
Един съсед ме посъветва да пипна тръбите.
Работи към 20 мин ,обаче не бяха хич студени.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: