Е той и тинки не замаскира проблемите,той сам се набива на замаскираните проблеми 

stonesour написа:ама то е, така - с пръдня боя не става.Добре, дойде да се похвалиш ли?[/quote]
stonesour написа:...същия е по-добре да инвестира тези 25 лв. в едномесечна карта за градския транспорт. ;)Какво не разбра в това, че искам да си реша проблем, не да си подменям неща ей така, за кефа, понеже обичам да се цапам, и то да ги подменям на...случаен принцип? Тоя вече съм го ял, на старата кола почти всички датчици и подмених, всички връзки и какво ли не друго. Това, че не съм го казал, не означава, че няма да стане, обаче съм сигурен, че не е това причината въобще да не може да запали студена, освен по надолнището.
turbocharged написа:Сменил си стартера с различен и колата е спряла да пали. Обаче пали на бутане. Не ти ли е очевадно къде ти е проблема. Трябва ти стартер с редуктор.Аз я купих с практически счупен стартер, който от време на време зацепваше по нещо. И палеше знаеш ли кога?
toolegittoquit написа:Добре, 15 лева поне имаш ли у теб, за проба.stoianov_n написа: Това трябва да го направиш задължително, защото иначе си оставаш мизерник, като стария собственик.....Стоянов, в момента не ми пука дали някой ще ме пише мизерник, а дали ще тръгне колата и като ги направя тия работи нещо ще се промени в положителна насока?
kuger написа:Още нещо, да си чувал за специализирани магазини за марката ти? Не купувай боклуци от кварталната железария.Извинявай, ама в тях един филтър не струва ли примерно 100лв? Да си видял във фирмен магазин евтини работи? На старата кола дебитомер като ти вземат старият във фирмен магазин - 250лв. Аз купих плочка за 25лв оргинал, с лазерно калибрирани резистори и щях да го рециклирам почти без пари, ама кихна колата.
stonesour написа:...второ отдавна щеше да е извадил кеша, да е диагностицирал проблема в нормален сервизПредлагам ти да спестиш от пари за интернет... И само да ти кажа, това че имаш едно парче желязо не означава, че си велик. Понеже изглежда не можеш да разбереш - това, че съм взел кола сега, за да пътувам сега, не означава, че ще имам пари веднага. Утре някой цинганор или келеш ще мине с факлата покрай колата ти и ще си същият нещастник като мен с едно парче скрап, което става само за вторични. И тогава всичките ти хвалби за гуми и кинти ще ти свършат работа точно да си избършеш задника.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: