Аз уж щях всесезонни да купувам, и то след няколко години, пък в крайна сметка си купих зимни гуми, с кола между тях
МамаМу, любопитно ми е ще мойш ли се събра в нея

пон ное 04, 2024 5:35 pmАл_ написа: Аз уж щях всесезонни да купувам, и то след няколко години, пък в крайна сметка си купих зимни гуми, с кола между тяхУмрех от любопитство! Покажи колата бърже и честито! Само масло, гориво, гуми и задължителните такси! Безаварийно!МамаМу, любопитно ми е ще мойш ли се събра в нея
пон ное 04, 2024 4:31 pmMamaMy написа: Не можах. Съжалявам!Съболезнования, хахаааа!![]()
нед ное 03, 2024 10:30 pmiliya_i написа:Аз щях да питам има ли такива дето карат целогодишно с зимните, но вече купих всесезонните.нед ное 03, 2024 8:01 pmchapara написа:И аз писах, че карам целогодишно със зимни. И до сега не са се разтекли лятото.нед ное 03, 2024 4:28 pmsilent написа:Е ясно де. Аз отдавна съм споделил че от 5,6 години съм само на зимни.
Това е Ерония бате.
Ама някои явно приемат рекламата за 100 % истина.
Уважаеми Silent, добре е да си даваш сметка, че целта на рекламите не е да получиш вярна информация от тях, а 99.9% да похарчиш едни пари и само 0.1% полезна информация.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: