• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm - специалист
И обещаваш вече да не се държиш като ощипана мома на седянка? :lol: :-D :lol:
kr1100 - майстор
Още ли я дъвчете тази тема ? :?

Във VW форума досега да са му заключили темата.
Kirilpm - специалист
Те нямат чувство за хумор,форето правеше изяви там с друго име,но му духнаха под опашката :-D
toolegittoquit - майстор
kr1100 написа:
Във VW форума досега да са му заключили темата.
В тоя форум(VW) и оффа, както и шегите за чужда сметка ги замитат модераторите много бързо.
По темата - взех си бобинка. Разглобих, сглобих, после ще пробвам. Търсех и ново уплътнение за капака на изпарителя, където стои филтъра. Ударих на камък. Иначе самата клапа не изглежда износена. Всичко си й изглежда добре.
Новата бобинка изводите й не са като на оригиналната. С кабелни обувки са. Наложи се малко модифициране. Иначе влезе и отговаря по размери. Ще видим.
Kirilpm - специалист
Специално във офроуд форума,ще те спукат от ебавка,че даже може и единия от модераторите да се включи :lol:
toolegittoquit - майстор
Може ли някой да удари едно рамо? Колата върви, но при тръгване с по-рязко подаване на газ и после изключване от скорост оборотите падат. Карах около 1000км нормално, тоя проблем се появи. Беше се оправило след смяна на TPS. Да, но или тоя който съм сложил не е и той много редовен или има и нещо друго.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
На моята кола, ако пусна по инерция държи 1000 оборота, ако спра пада на 700.На място са пак 700.
На празен ход и в движение, докато не е на скорост, моята стои на едни и същи обороти. :-D
Пак те хванат в лъжа :lol: :-D
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Може ли някой да удари едно рамо? Колата върви, но при тръгване с по-рязко подаване на газ и после изключване от скорост оборотите падат. Карах около 1000км нормално, тоя проблем се появи. Беше се оправило след смяна на TPS. Да, но или тоя който съм сложил не е и той много редовен или има и нещо друго.
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
Абе, ти сериозно ли мислиш, че някой ще ти помогне, след като обиди всички майстори тук?
Така и не разбра, че проблемът не е в газовото......
Kirilpm - специалист
Аз вече се съмнявам,че в колегата има нещо циганско,сега ще почне ДИСКРИМИНАЦИЯ ДИСКРИМИНАЦИЯ,никой не ми помага :lol:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

Тема "Газово DTGas 704S - малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: