• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
velsi написа:
profesionalist_wood написа:
Ще си взема акумулатор на Бош...
Не си купувай Бош, купи си Банер, по-добър избор е.
Хайде, обяснете ми с какво Банер е по-добър от Бош!
Като гледам май само цената. Че лепенки се свалят на Банер-а, че трябва да ходи на проверка, че се долива /макар и малко/, че периодично трябва да се дозарежда.
На втора кола карам с Бош, на предишната за 7 години съм го свалял веднаж за заряд. На сегашната Рено Лагуна е купен 2009 год., не е свалян за заряд, нито допълван. Върти 2,2д мотор, при това каран рядко /имам си нова кола :-D /, нямам проблем. А електроника да смуче ток дал Бог в Реното.
Мисля си, че скъпото си идва по-евтино, както си е винаги.
Предпочитам да дам пари за нещо, дето ще ми върши работа, а не да ми създава проблеви.
пп: И двата Бош-а са купувани от сервиз Бош Бургас, ако това значи нещо.
jorkataG - специалист
Понеже много го гледате тоя стартов ток да попитам: По кой от всичките стандарти е изписан стартовия ток? По EN или DIN или пък по некой друг стандарт. Всяка една от асоциациите Европейската - EN или международната -DIN че даже и американската асоциации кязвят чу тухният стандарт е най реален.
700 А по EN не са 700 по DIN или по SAE/мисля че така си казваше американската асоциация, и не я бъркам със стандарта за маслата/
zmiori - специалист
Щом толкова държите на стартов ток я погледнете ОПТИМА.
Това не е реклама просто на прима виста това ми изкочи.
http://akumulatori.bg/165/Category/OPTIMA%20BATTERIES
profesionalist_wood - майстор
Змиорка,не си представям тия подобни на кофички за кисело мляко акумулатори да имат стабилно закрепване със кутията в колата :?
ESPACE - майстор
Зависи от колата и зависи какво ти разбираш под стабилно закрепване с някаква си кутия :? !
zmiori - специалист
profesionalist_wood написа:
Змиорка,не си представям тия подобни на кофички за кисело мляко акумулатори да имат стабилно закрепване със кутията в колата :?
Нямай кахър за закрепването, закрепва се перфектно. Погледни му ампер часовете и после теглото и го съпостави с другите маркови акута по същите показатели.
hidrazin - майстор
zmiori написа:
... и го съпостави с другите маркови акута по същите показатели.
Не забравяйте да сравните и по цената. :-D
:partyman:
zmiori - специалист
hidrazin написа:
zmiori написа:
... и го съпостави с другите маркови акута по същите показатели.
Не забравяйте да сравните и по цената. :-D
:partyman:
До този момент цената не беше фактор. Сега като каза вече ДА. :axe:
hrpankov - специалист
....когато един акумулатор се остави да сулфатицира, изобщо няма значение банерлие, бошлие, монбатлие.....кат при жените: - хойка ли - името е само подробност....
kuuuuuul - майстор
Какви са основните причини за сулфатизацията и как да бъде избегната / забавена/?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46

Тема "Обслужва ли се "необслужваемия" акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: