• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
nv952 написа:
Ако и с предпазителя,климатика не тръгне,ще погледна дали достига напрежение до буксата която влиза в компресора.
Напрежение може да отива, но пак да не работи, ако на съединителя е изгоряла бобината. С други думи, вкарай колата на канал или я вдигни на повдигач, за да можеш да премериш и напрежението и съпротивлението към съединителя.
Преди това провери (чуй) дали при включване на климатика от купето, се чува характерното щракане от него, когато зацепва компресора за шайбата. Естествено като възстановиш липсващия предпазител. :)
nv952 - майстор
Реших да не се занимавам с глупости и днеска след разходката до плажа ходих в сервиз до ЛИДЛ.
Съсед на село похвали момчето и каза че няколко негови колеги ходели там и също били много доволни.

Ходих и наистина готин пич.
Махна решетката и каза че до сега не е била сваляна. :shock:
Демек че по колата не е пипано :?

Първо провери дали е пълна системата-Не беше. :sad:
После вкара нещо като пяна и разглеждаше за течове.
Извика ме и аз да погледна.
И кво...ясно беше че има дупка някъде. :rolleyes:
Радиатора от пред беше изгнил :lol: (опел е..няма как )
Каза че пълненето,слагането на нов и работата е 370лв :проба:
Ако аз си купя радиатор-150 лв е зареждането и монтажа. :)

Сега ще разгледам цените...обаче нямам намерение да взимам втора употреба щот може и той да замине.

Следващият път като взимам кола ще знам

8-[
ESPACE - майстор
Откъде е внос тази кола? Може и да си писал но не помня.
ESPACE - майстор
Много добре, обаче Италия изобщо не се връзва с "изгнил" кондензатор. Аз търкалям 2 Италианки на 15 и 18 години и двете с отлични климатици.
dyaneff - майстор
Не бъркай старите коли с новите. Редовно сменям радиатори и кондензатори на 6-8 годишни автомобили.
Kirilpm - специалист
Не взимайте всяка кола от Италия за кола с перфектно купе.Колите от северните части на Италия са по-изгнили от германските и австрийските.
profesionalist_wood - майстор
И моя е италианец мамка му
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
И моя е италианец мамка му
Профи, твоя е Форд. При него няма никакво значение откъде е :lol: :lol:
ESPACE - майстор
Kirilpm написа:
Не взимайте всяка кола от Италия за кола с перфектно купе.Колите от северните части на Италия са по-изгнили от германските и австрийските.
Ами не знам. Хондата ми и Опела, а и на жената Тойотата всички са от района около Милано. Никоя от тях няма и петънце ръжда. А по ръждясали коли от австрийските не съм виждал. Купетата са горе долу ок, но всичко по окачването е леш.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: