Тези които са карани покрай алпите,където има в повече лед и сняг са доста гнили,попадал ми е изгнил ситроен Ц5 и пежо партнер и двете коли се славят с вечни купета.И в крайна сметка перфектна кола втора ръка няма,ако има не се продава.Такива истории взех си кола втора ръка и 5 години карам и не барам са предимно от хора които карат по 2000км на година и могат щастливо да си пътуват с автобус/такси.А за мен преди обслужването на климатика по-належащи са отговорните консумативи,накладки,спирачни маркучи,ангренажен ремък,ролки,масла,филтри,окачване и т.н.Без климатик никой не е умрял.
Kirilpm написа:А за мен преди обслужването на климатика по-належащи са отговорните консумативи,накладки,спирачни маркучи,ангренажен ремък,ролки,масла,филтри,окачване и т.н.Без климатик никой не е умрял.По моята кола, която я купувах втора ръка доста малко ремонти съм правил за 5години. И то не от типа да те остави на пътя и да те дърпат. А климатика лятото си е належащ. Карал ли си в градско задръстване без движение по средата на месец Август, приятелю? Все едно не си в кола, а си във фурната. Много е належащо за комфорта да има работещ климатик. Лично аз като чета останах някак разочарован дори като наблюдател, че толкова се избира, а в крайна сметка уж се взе хубава кола, но недогледана и с доста проблеми.