пон авг 05, 2024 11:01 amchapara написа: А нещо за референдум относно зелената сделка. Някой обича попара, всички да ядат попараТи телевизия не гледаш ли, умните държавни ръководители ти го казаха в прав текст: народа е прекалено глупав и не може да взема такива важни решения като това за приемане на еврото примерно, а зелената сделка се налага от още по-високо международно ниво, там може само гащи долу и поза баба бере гъби.Ма на мен ми се гади от попара след постната пица.
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc
- майстор
453 мнения в "ГТП вече само онлайн"
hidrazin
- майстор
пон авг 05, 2024 10:00 amsilent написа: Така че това, че Ненов бил казал че екологията е с висок приоритет е европейска директива. А както знаете малките и зависимите нямат право на глас.Айде бе, ти тая директива виждал ли си я, чел ли си я, разбрал ли си я?
Щото аз съм я чел, както и нейната поправка и там не пише такива неща.
В европейската директива отклонението от емисиите е квалифицирано като Значителна неизправност а не Опасна неизправност.
Това оставя колата в движение а не да се видиш в чудо как да си я взимаш от пункта за ГТП.
Така че Ненов е прекарал лобистки интереси и вероятно е получил кешовица за това.
И като допълнение в другите държави които погледнах освен че прегледа е на 2 години, срока за отстраняване на значителни неизправности е 30 дена.
silent
- майстор
пон авг 05, 2024 12:51 pmhidrazin написа:Нищо не съм чел. Чета компютри на дизели и това ми е достатъчно за да видя че еколозите са стиснали производителиете за гушите. Последните са се презастраховали здраво. Я някоя сонда или сензор докладва за проблем с газовете щото в момента не се чувства удобно контолера веднага го вкарва в дирейт нищо че след малко на нервната сонда или сензор нищо им няма и вече докладват туй дето трябва. Ти да не мислиш че това те са си го решили производителите ей така самосиндикално да дразнят клиентите си.пон авг 05, 2024 10:00 amsilent написа: Така че това, че Ненов бил казал че екологията е с висок приоритет е европейска директива. А както знаете малките и зависимите нямат право на глас.Айде бе, ти тая директива виждал ли си я, чел ли си я, разбрал ли си я?
Щото аз съм я чел, както и нейната поправка и там не пише такива неща.
В европейската директива отклонението от емисиите е квалифицирано като Значителна неизправност а не Опасна неизправност.
Това оставя колата в движение а не да се видиш в чудо как да си я взимаш от пункта за ГТП.
Така че Ненов е прекарал лобистки интереси и вероятно е получил кешовица за това.
И като допълнение в другите държави които погледнах освен че прегледа е на 2 години, срока за отстраняване на значителни неизправности е 30 дена.
![]()
Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература
- ↳ Връзки към Интересни сайтове
- Магазин
- ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
- ↳ Крадeни инструменти !!!
Ма на мен ми се гади от попара след постната пица.