• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Всички имаме коли, нали ?
thinkpad - майстор
ESPACE написа:
И Тойота нова си карал, ама на сън.
Toyota Yaris 1.3 съм карал. Не нова като нова, а 2005-та година(така мисля - 4 врати) Карал не означава имал.
А иначе да видим предните ти включвания
ESPACE написа:
:Иди на ел.техник да ти ги върже. Умрях от смях.
Явно тук си да се хилиш. "Мерси много".
dyaneff - майстор
thinkpad написа:
inspo написа:
Айде бе... Eбахти съвпадението
Не го познавам.
Тинки, ти си лъжец.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 3#p4268793
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 9#p4269269
thinkpad - майстор
Не съм. Просто гледах до къде ще стигнат определени хора. Когато питам за помощ, все ще се намери някой да се "хили", но когато е да сочиш някого с пръст или да рочиш, всички са първи. Аз съм. И какво? Не мога да попитам и да поискам помощ за неща, които не разбирам ли? Не мога да поискам и второ мнение?
Когато съм и решил нещо, често се допитвам до други, дори и да знам как ще стане. Защото не ме е срам да питам и да се възползвам от чуждият опит. Може да ми помогне да не допускам вече допускани грешки или да разбера за възможни потенциални усложнения. За това и толкова много питам и въобще пускам толкова много теми. Вместо да си блъскаш главата с нещо, може някой добър човек да помогне.
Лично аз се опитвам, когато мога. Вече нарочно не споделям почти нищо съществено за мене си. Да не може някой да ме "свързва", рочи и подобни. Защото обстановката тук не я имам за такава, че в по-голямата си част не си струва да заставам с име.
Много лошо говори за форума, че от 14 страници в 10 ме обвиняват и ми обясняват колко съм тъп,а само в 4 и то от много малко хора получих съществена помощ. За да направя нещо сам ужким. Защото примерно не мога да знам схемите на автомобил, който съм взел преди няколко месеца наизуст.
Явно освен всичко това много хора имат и безкрайно много свободно време, да дебнат кой какво къде ще напише и да се опитват да го "свързват" и "познават".
Общо взето, при условие че има хора, които ползват обидни нарицателни, а обърни внимание че аз се опитвам да се държа цивилизовано, на такова място и стотинка информация за мен си няма да споделя. Не си струва. Освен на отделни хора, те си знаят кои са.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28

Тема "Побърква ме на VW ел-а!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: