dyaneff написа: Щом не искаш металекс, сложи и два карамфила отгоре и я погреби с почести.Дай си ти твоята на металекс. По-горе писах някои работи, че ще я карам за мерене на компресия, ти ми говориш навъпреки. Ееееее?

dyaneff написа: Щом не искаш металекс, сложи и два карамфила отгоре и я погреби с почести.Дай си ти твоята на металекс. По-горе писах някои работи, че ще я карам за мерене на компресия, ти ми говориш навъпреки. Ееееее?
Kirilpm написа:...ти си бетер циганин,няма какво да се правиш на циганин и мисленето не ти се отдава...
Kirilpm написа:и си бетер циганин.....Не знам дали се усещаш как обиждаш, ама после се и много обиждаш като кажа думичка за майстори. А после се и почва на кого му се давали пари. Всъщност на никого не му се дават пари и ако съм стигнал до там да питам тук, значи не съм от милионерите, които ритат пари на улицата. Особено на майстори за временни ремонти. На всеки 1000км по 100лв. Като такива, дето свалят резервоара по 10 пъти, за да сложат бензинова помпа или такива, които слагат стари болтове, на места на където изрично пише, че като се развие - сменя се с нов. А после що се скъса и що си продавам колата на части?
Chefo77 написа: Е па кажи му как я продаде/подари/бракува и да се свършва.На мен пък колата ми харесва. Ако не е тоя проблем, ще си я хваля.
toolegittoquit написа:На мен пък колата ми харесва. Ако не е тоя проблем, ще си я хваля.
stoianov_n написа: Ти си мазохист бе пич...как ще ти харесва тоя форд. Ти ако се качиш в една хубава кола...само един път..друго ще говориш....Харесва ми. Стига да върви и да спира - харесва ми. Качих се в една хубава кола с много екстри. На които всичките екстри съм ги ремонтирал. Е, не - мерси. Хубавите коли нямат евтина поддръжка. А човек не винаги има пари.
DundyTheCroc написа:Няма да е само този проблем, спокоДругите проблеми ги знам. Като изключим, че не познавам добре дизелите, познавам добре тия Форд-ове. Откъм купе, интериор, електрическа инсталация - проблеми за мен няма.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: