• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
infomar написа:

Да оставим на страна това, че колите не се чупят, но генерално погледнато БМВ бензин миниванове, в диапазона 90-110 к.с има ли и съпоставимо с горните коли ценово поддръжката еднаква ли е или различна. При 100-130 000 километра може ли да се намери неманипулирана кола в този ценови диапазон :? Погледнах в мобилето и не видях такива... или греша?
Ако говорим за други марки...има и Mercedes B класа.

Вземи си един Орел-Корса... :-D Да не забравя... :rock:
turbocharged - специалист
Погледнато европейски доста пенсионери карат Поршета и БМВ. Основно кабриолет и с млади баби.
Другия вариант е по-скромно с Опел.
stonesour - специалист
infomar написа:
stonesour написа:
човекът търси бензин, аз му предлагам бензин, на база собствения си опит, а не по разкази на очевидци, а ти ми говориш за турбото на братчеда. :shock: :lol:

некакси издишаш.

всеки е господар на собствения си разум и пари, ама автора на темата ще си го забоде много здраво, ако се мине да даде 7-8 000 лева тези автомобили, които гледа. не струват и половината. държат цена, щото няма мераклии и пазар. докато тройките имат пазар имат предлагане и получаваш по-добър автомобил на по-добра цена.

Да оставим на страна това, че колите не се чупят, но генерално погледнато БМВ бензин миниванове, в диапазона 90-110 к.с има ли и съпоставимо с горните коли ценово поддръжката еднаква ли е или различна. При 100-130 000 километра може ли да се намери неманипулирана кола в този ценови диапазон :? Погледнах в мобилето и не видях такива... или греша?
версото, което гледаш не е типичен миниван, не е толкова високо, а си общо взето чисто комби. не виждам никакви предимства в размер спрямо комби на бмв. бмв ванове не правят.
няма невъзможни неща, моята кола на 9 г. я купих на 154 000 реални км. дизел на тези км, до 150 к РЕАЛНИ няма да намериш, но бензин е възможно. за да не се минеш колата в сервиз, с оригинален софтуер и хора, които знаят къде да гледат.
за тойота не знам, но на бмв км се записват на 3 места в компа. джмабазите обикновено пипат само там, че да излезе на дисплея каквото трябва. :mrgreen:
stonesour - специалист
gogo7777 написа:
Абе младежи, човека търси последната си кола. Здрава, с малък данък и т.н.. Кви двуврати БМВ-та, за които дебитомера е консуматив...... :lol: Ми той няма да може само да сяда и да излиза от колата след време.....Тука се търси функционалност....
Е, ти що не им каза някои работи.....нали знаеш повече...
Сигурно даже и не знаеш, че става въпрос за четирицилиндровия дизел...а колегата говори за бензинови...
Хич не ми трябва да знам.....следвай разговора не се връткай като мома на мегданя :lol:
турбинката?
двуврати бмв-та?!

за пореден път показваш, че се лаладжия, който хал-хабер си няма.
gogo7777 - майстор
Ем добре де, ТИ казваш, че знаеш най много.....
Казах, че знам и мога да "троша" коли.....единствено не съм успял с Тойота. БМВ 324 също ми се опъна, ама беше доооста отдавна.
Като давате акъл, кажете коя кола няма да влиза в сервиза, щото това е важно в случая, а не пичеловките :lol:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Казах, че знам и мога да "троша" коли.....единствено не съм успял с Тойота. БМВ 324 също ми се опъна, ама беше доооста отдавна.
gogo7777 написа:
Знам кой автомобил е здрав повече от който и да е монтьор.....
stonesour - специалист
та колко викаш му взеха на братчеда в сервиза за турбото? :lol:
gogo7777 - майстор
Нищо не взеха.....продаде го така.
stonesour - специалист
другия път да му кажеш да не си купува 10+ годишен дизел на старо. :проба:

кажи сега за бензинките, колко живот и остава на мойта турбинка :roll: , че да почвам да пестя. мисля да започна като продам задните две врати и мина на двувратка. :shock:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: