Всички имаме коли, нали ?
evdoki - специалист
bibiqn написа:
Тъкмо се прибирам от КАТ разград.Значи при подмяна на книжката ме провериха и ми излезе наказателното постановление от 2002 година.Казах че съм го платил и те се вързаха и ме изчистиха от компютъра си.Така че за незнаещите старите актове излизат да го имате в предвид.:)
ПРОСТО ТИ Е ИЗТЕКЛА ПЕТ ГОДИШНАТА ДАВНОСТ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯТА, ЗАТОВА СА ТИ ГО ОТПИСАЛИ :-D
bibiqn - специалист
Емо З ,прав си по принцип ,че глобите са за да се плащат.Но ,след като виждам всяка вечер кой,как откраднал какво присвоил,мислиш ли че моите 170 лв биха използвани по предназначение или биха влезли в нечий джоп?Как с мои,твои и пари на всички данъкоплатци копуваме мерцедеси,сторим джамии и т.н. плащаме винетки за калпави пътища.Така че ъпсурдистан не го правят хората а тези с власта.
п.с
И аз не се заяждам ама малко се замисли и ти.
EmoZ - специалист
bibiqn написа:
Емо З ,прав си по принцип ,че глобите са за да се плащат.Но ,след като виждам всяка вечер кой,как откраднал какво присвоил,мислиш ли че моите 170 лв биха използвани по предназначение или биха влезли в нечий джоп?Как с мои,твои и пари на всички данъкоплатци копуваме мерцедеси,сторим джамии и т.н. плащаме винетки за калпави пътища.Така че ъпсурдистан не го правят хората а тези с власта.
п.с
И аз не се заяждам ама малко се замисли и ти.
Нещо логиката ми тръгва накриво, к'во общо има някой, който е присвоил, откраднал, убил или каквото там е направил, ииии как това автоматично отменя твоята глоба, нещо не ми се връзва. А това другото с предназначението на парите събрани от глоби (къде да отидат според теб, ако отидат за боклук, па ти искаш за дупката пред вас е основание за бойкот), какво общо има с тяхното плащане. А тук вече съвсем грешна постановка, не е въпроса къде ще отидат твоите 170 кинта, откак са ти лепнали фиша за глоба, те вече са нашите 170 кинта.

И стига с тая власт! Кой дава властта - 'ми ние, ние овластяваме тия задници! Тези с властта т'ва сме ние, в нас е и ножа и ляба, ние плащаме - ние искаме, кат' не плащаш как 'ше искаш, 'ше седиш и 'ше се сучеш, 'ше се огъваш пред гишетата и 'ше гледаш да не те 'фанат. Кат' почнем да си плащаме като попове наш' колко бързо 'ше им дойде реда на мерцедесите или к'вото там не е в ред. Държавата съществува заради нас, а не за да има откъде да се ранат нек'ви келяви тонеядци.

Ако оня ден некой се беше развикал на опашката в КАТ, 'щото го правят на маймуна, ти щеше ли да подскочиш . . . според мен нещо грешиш някъде, ма па може и да не съм прав.

Успех.

п.п. Не се сърди - просто друга позиция.
borq - помощник
И аз икономисах 200 лв акт, опростиха ми ги поради 5 години давност :-). Мислех че ще ги плащам ама не..

А моя съвет пазете си бележките за платени актови, че братми имаше случай му искаха да плати 200 лв акт втори път...? Хубаво че си я пазел старата бележка.

Тема "Подмяна на книжка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: