• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
25th Hour написа:
Сега гледах информация за колата. 105 хиляди базова цена за най- малкия мотор... според мен безумие и то на шаси от А6, тоест вече четен вестник. Другото е че за 115 хиляди взимаш Mercedes CLS който е с по-добро шаси от по висок клас и дизелов мотор с тия коне... за мен цената е висока на тва Ауди...
Не че са кофти коли, ама цените им са прекалено надменни. При условие, че изостават по продажби спрямо Мерцедес и БМВ в (почти) всички класове, не виждам причина да слагаш високи цени на продукти с почти еднакъв дизайн и с техника на доста по-евтина кола.
ArturDent - Почти Безобиден
Ами за да имат коли във всеки ценови клас.
По същата причина VW е по-скъп от Сеат, а той от Шкода.
Dewalt - специалист
Колеги да не започваме вечния спор за по добрата марка.
Темата е за нещосъвсем различно - и може да е полезна за доста хора.
Лично за мен по добра кола от Ауди - няма и за това си има ред причини,но всеки си има вкус.
Освен че съм фен съм имал възможноста да притежавам доста модели от марката смея да твърдя - и мога да кажа минусите,плюсовете всеки ще се сети за тях и за това предлагам темата да си остане за Ауди - не за надмощята на другите машини над него.
25th Hour - специалист
Нещо не сме се разбрали. Аз видях снимката на Аудито и понеже е нов модел просто хванах информацията за да преценя какво предлага и за какви пари. И това просто се набива на очи,което съм писал в поста си горе де... не става дума дали Мерцедес или БМВ или Ауди а какво предлагаш и за какви пари..в случая старо шаси с нови коруба за 2 шапки пари...

Меджувпрочем Ауди отново ще имат проблема от преди 2 години , когато се оказа, че Европейците предпочитат да купят Шкода Октавия с всички екстри и голям мотор, отколкото доста семпло Ауди А3 или в най-добрия случай А4.

Тук вместо това можеш спокойно да вземеш А6, същата техника но сега гледам че модел 2011 започва от 38,500 евро за 2 литра дизел, което значи че за 42-45 хиляди можеш да купиш нормална А6 а не този скейтборд...
domashen___maistor - напреднал
Безмислено е да се спори коя кола коя марка . Затова има различни марки автомобили и различни цени. Ауди , Мерцесес БМВ и всички други са се доказали по някакъв начин. Глупаво и наивно е да кажеш това е най-доброто. Зависи от човека както всеки човек е различен така и колите , на който каквото му пасне все пак :)
25th Hour написа:
Меджувпрочем Ауди отново ще имат проблема от преди 2 години , когато се оказа, че Европейците предпочитат да купят Шкода Октавия с всички екстри и голям мотор, отколкото доста семпло Ауди А3 или в най-добрия случай А4.
всичко си има някаква идея . Няма да имат проблем с това има отдели които се грижат за тези неща. Невярвам да си първия скиптик нито последния. :wink:
Междодругото ауди и vw дават гаранция срещу пробив на ръжда за автомобилите си в срок от 12 - 15 години. Другите марки след тези години обикновенно са за моргите ....
torbalan - Дървен философ
я си покажи договора че да видим гаранцията каква е?

щото едно е да го гледаш на реклама, друго - като купиш кола :)
2 години + удължена гаранция
но не казвам какво е по-договор :)
torbalan - Дървен философ
аааа значи за реклами говорим :)

защото на рено съм виждал отделна гаранционна карта за проникваща корозия....
и то за кола произведена и продадена през далечната 1992 година :)
не е само реклама скоро гледах на ауди 100 правиха такъв ремонт
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

Тема "VW & Audi" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: