Всички имаме коли, нали ?
inspo - майстор
Пръскалото мисля, че беше на motip или нещо подобно. А флакона ще го видя какъв е в неделя.
bugsbunni - специалист
Просто паля колата и след 5 мин. работа на място всичко е ок. Ако не карате ЗИЛ-ове я изгорите 100 гр. бензин я не. Пък и е по добре за двигателя да е загрял преди да подкарате колата през зимата. :)
Johny - майстор
inspo написа:
Може да се каже, че не си прав. Защото спрея 500мл е 5-6 кинта.
А спирта 100мл е левче. Но в спирта няма смазка(глицерин) и такова мамата на чистачките.
Kупи си литър спирт и е по-евтино
shotik - майстор
При запалване на мотора ,веднага пускам вентилатора на високи обороти да духа към стъклото и то за минута ,две се изчиства,не ползвам никакви препарати,колата паркирам в железен контейнер без изолация,а когато съм на работа и е на открито я завивам с найлон .Когато я затрупа или заледи ,запалвам мотора и докато изчистя ,стъклото вече е готово.
Това ми е била практиката на Трабант,Вартбург,Шкода Форман и Фелиция и Сеат варио.
Да не се внасят топли кафе или чай и да не се приказва ,ако са повече хора.
lecki - специалист
Имах същия проблем, оказа се заклинила клапа на рециркулация. :idea:
estorm - специалист
Хехехе още на първия летен ден ви се прииска пак да е зима и изровихте тая тема. Къф го ядох с тоя спрей против изпотяване отвътре и с тоя за размразяване отвън още настръхвам като се сетя. Такова мазало не стига че нищо не се вижда, че и с нищо подръчно не се маха. Ся като видя зиме някой неадекватен шофьор просто знам какво си е купил и къде го е пръснал :lol: :lol: :lol:
Gnus - специалист
И аз никога не пръскам. Пускам силно парното и забранявам да се бършат стъклата отвътре.

Тема "За изпотяване на прозорците" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: