8180 написа:....- елементарно финансова.Точно-вместо да направят всесезонни гуми като хората,правят летни и зимни да ни бъркат два пъти в джоба
8180 написа:Приятелю, радвам се и съм трогнат от загрижеността ти!!!Илчо Илиев написа:То ако успееш да се уредиш с Вида Спорт си беше голяма работа,а за Тигър....вече минаваш към големите връзкари....Е, Илчо, ти сега ще го докараш, че Бай Тошовите/Титовите ограничени проектанти са стигнали САМО до всесезонната гума, а сегашните напредничави го не могат и правят "специални" летни, зимни, мокри, сухи И ГО ДЕМОНСТРИРАТ във F1.
Сега има всичко...освен пари..
Споко, в черното е "зарито кучето" - замени "...освен" с "...и всичко е" и нещата ще се подредят (не само за гумите).![]()
Искрено се радвам, че си още жив след Вида-спорт. Моля те, отделяй поне 1к лв. за гуми годишно, да не помрачаваш радостта ми. Не се стискай - половин кутия цигари/ден са.![]()
П.П. Извън майтапа, допускам че сегашните летни гуми ДЕЙСТВИТЕЛНО СА ОПАСНИ през зимата. Причината далеч не е проектантска или конспирация - елементарно финансова.
Обаче, не си разбрал мисълта ми, а тя беше,че навремето имаше един модел галоши за всяко време,а не,че тогавашните дизайнери са били най-великите, макар,че Вида правеха Мишлин...макар в побългарен вариант...
По-лошото тогава беше,че поради липса на гуми, старите се.....пренарязваха, вкопаваха грайфера...
А иначе, аз такива гуми не съм карал от преди демокрацията или по него време....
Стария имаше Москвич и на него бяха слагали такива гуми,но аз малко го карах..
Бях взел Трабант,а той си беше с Пнаумант, но и той малко ме вози...
След него си взех Мултикара и той си беше с Пнаумант....нов
Взех пак Москвич, на него вече сложих Барум...нов
После взех Кадета...там вече гумите бяха...вече забравих какви, но после го обух с Ласа...нова.
Сега Астрата я карам с Ласа..нова
Проблема е за зимните гуми...малко се карат,а като седят, дори напомпани на джанти, имат склонност да се кривят..
както и да е, на всеки му е ясно как трябва да бъде, но повечето караме с галоши поради липса на пари, което никак не е хубаво, но при първа възможност ще си купя като тея, които показах....