Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
Поздрави!
Първо разбери какъв тип ти е темпомата. Ако си със жило за "газта" вероятно е от механичен тип. Ако си с електронна газ, т.е. без жило то е електроннен темпомат. Като чета заглавието на темата, най-вероятно си с механичен тип. От Мерцедес не отбирам, но трябва около жилото за газта да имаш системка с пневматична мембрана, свързана с жилото, и управляваща подаването на газ в режим темпомат. В смисъл дърпаща, или отпускаща жилото. Та, там огледай за прекъснат или скъсан маркуч.
Duke_BG - специалист
не мога да гадая, но явно е с вакум - огледай дали има нещо към жилото за газта
щом е 93-та не вярвам да е с електронен педaл на газта.

от показаната операция може да има ефект - но и трябва да се провери дали контактите на лостчето работят коректно
ако сваляш волана с еър бег-а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на откачен акумулатор
kokotrikcs - специалист
Газта е механична и когато темпомата изключи тя се връща.Около гаста има лостов механизъм и мисля че това е темпомата,но не видях нещо нередно.Вадих волана за да го шият,но пак ще го извадя и за темпомата-студени спойки ли да търся?
-Hidrazin...?Как ме разконсперира :o ?Докато е у мен ще се грижа за нея(това е автомобил,който обичам)!ПОЗДРАВИ.
kokotrikcs - специалист
Газта е механична и когато темпомата изключи тя се връща.Около гаста има лостов механизъм и мисля че това е темпомата,но не видях нещо нередно.Вадих волана за да го шият,но пак ще го извадя и за темпомата-студени спойки ли да търся?
-Hidrazin...?Как ме разконсперира :o ?Докато е у мен ще се грижа за нея(това е автомобил,който обичам)!ПОЗДРАВИ.
hidrazin - майстор
kokotrikcs написа:
...-Hidrazin...?Как ме разконсперира :o ?...
Бившите колеги от "службите" помагат. :-D И в Ямбол имам познати пък и навремето малко съм се занимавал с DJ-ейство. Има-няма 10-тина години. :?
:partyman:
P.S. Цената е прилична дори за кола с повреден темпомат.
Duke_BG - специалист
Ама ти в Ямбол ли си ?

ако не се справяш с ел.-а закарай я при Иван в технополис
щото така само гадаем и си чешем клавиатурите :)

Тема "Темпомат(автопилот) на Mercedes w124 300td-1993g не работи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: