vekarata написа:Намери един приятел да помага за опашки,ако има и не се паникьосвай.Ще се справиш.И аз това си казах,ще взема някой да се редим

vekarata написа:Намери един приятел да помага за опашки,ако има и не се паникьосвай.Ще се справиш.И аз това си казах,ще взема някой да се редим
8180 написа:Облекченията важат за автомобили с моюносто до 74 киловата включително. 100.64 се закръгля нагоре до 101. Най-прецакани са собствениците на ФВ с мотор 75 киловата (102 коня)lecki написа:По-големия данък започва от 102к.с. нагоре.Понеже се порових малко - има леко разнообразие в мененията по въпроса.
Според някакъв калкулатор от 74kW нагоре данъкът скача.
А 74 kW са:Днешните автомобили често се въртят някъде ок. 100к.с. и който прецизира данъка/таксата да си провери кое-как четат/смятат в конкретната Община..Прикачен файл:Graphic1.jpg
lecki написа:Много верни неща за Зафирата написаха по-горе, същоБлагодаря!
внимаваи много какво масло слагаш и от къде го купуваш.
Един приятел има такава Зафира че прави ремонт на двигателя около 1500лв.
Аз имам Астра със същия двигател наливам само GM, наистина гори масло
така че наблюдаваи го.
Успех.
MIRO_073 написа:На около 1000-1500км е нормално да се долее 1л масло. Все пак мотора е конструиран да гори по малко масло. Ако не вярвате опънете си колата от София до Бургас и обратно с 140-150км/ч по магистралата и ще се убедите.За някои мотори може и да е вярно. Но не и за този на Хондата ми - колкото и да я "опъвам" по магистралата и в обороти нищо не доливам до смяна. Синтетика-15000км. Карам и служебен Опел - и там дори не се доближава до 1/1000 при същите условия.
MIRO_073 написа:На около 1000-1500км е нормално да се долее 1л масло. Все пак мотора е конструиран да гори по малко масло. Ако не вярвате опънете си колата от София до Бургас и обратно с 140-150км/ч по магистралата и ще се убедите.Какво значи това- на 10000 км трябва да долея още 8-10 л масло
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: