От снимката се вижда че са млади ентусиасти , а те хвърлят пари на вятара и не правят нещата както трябва. Затъмняват стъклата , слагат спортни филтри , задължително лети джанти и тем подобни щуротии. После един приател им казва , че се продава перфектна бегачка и те така.От опит го казвам , защото си го имам един такъв. Иначе за кола 95 г. колко да иска човек.Без да се види не може да се каже нищо. Иначе Астрата е кон и носи , ако беше дизел разбирасе. Българите сме много мнителни и все не вярваме , но не е така.
Всички имаме коли, нали ?
l_bonev
- специалист
105 мнения в "Избор на комби"
ditronix
- специалист
Какво да пази? Той ръждояда вече го е метнал дрОПЕЛ-а
. Умиране има-оттърване няма! И ако е с еко мотора дето си похапва по 2-3 литра масло между смените-кеффффф! След ръждата това е най-голямото изобретение на ОПЕЛ-ЕКОмотор, който гори масло! Безценно!
Хидра, не може да сравняваш каляска с каруца (РЕНО с ФОЛцВАГЕН) все пак! Смешничко е
Близалки, ама всеки се натиска да близне, въпреки че го е срам. Това е комунистически морал бре хора!
Аз бих препоръчал на колегата да подари на някого ръждата дето я е купил и да си потърси РЕНО 21 НЕВАДА, ама всеки ще се изсмее- няма как да го намери, защото няма луди да продават! А ЛАГУНА-та не я мислете, особено единичката. Рядко са такива сполучливи коли като тях.

Хидра, не може да сравняваш каляска с каруца (РЕНО с ФОЛцВАГЕН) все пак! Смешничко е

Chefo77
- майстор
Ооо, знаем я единичката на Лагуната.
21-цата е 100 пъти повече кола от нея. И много по-ремонтопригодна от Лагуната. На 1.7 можеш спокойно да седнеш в коша, докато вадиш чарколяци
А само един французин може да измисли това като ти се разтропа каре, да сменяш полуоската. Просто гениално.
Честито на колегата с Опела! Хубаво, лошо - взел я е. Да го изкара дълго време с минимално ремонти!

А само един французин може да измисли това като ти се разтропа каре, да сменяш полуоската. Просто гениално.
Честито на колегата с Опела! Хубаво, лошо - взел я е. Да го изкара дълго време с минимално ремонти!
Chefo77
- майстор
То да не е само това. Слабо окачване, слаба електроника (особено покрай климатика), особено внимание към резервоара (шините, които го държат често ръждясват), не е като да не ръждясват откъм вежди и прагове (но са по-добре от Опел!!!), много по-ремонтонепригодна, отколкото по-голямата част от Опел-ите и Вагините. Особено от Вагините. А за товарна работна кола да тръгнеш да сравняваш Пасат 3/4 с Лагуна е меко казано смешно
Имам познат, който работи дълго време в сервиза на Рено. Вика "Французите като ще стават автомонтьори на френски коли, им чупят ръцете. После като зарастнат накриво, са перфектни"
Харесвам Лагуна, но това не означава, че трябва да си затваряме очите!
Кугер, какво значение има какво карам аз? Това, че карам нещо си, означава ли, че трябва да го защитавам със зъби и нокти и да не обръщам внимание на недостатъците, но да накъртвам на тези на другите автомобили? И къде съм плюл по Рено? Не са ми любима марка, но не съм плюл по тях генерално нивгаш!
Карам Audi Q7, ха кажи нещо да те видя

Имам познат, който работи дълго време в сервиза на Рено. Вика "Французите като ще стават автомонтьори на френски коли, им чупят ръцете. После като зарастнат накриво, са перфектни"

Харесвам Лагуна, но това не означава, че трябва да си затваряме очите!
Кугер, какво значение има какво карам аз? Това, че карам нещо си, означава ли, че трябва да го защитавам със зъби и нокти и да не обръщам внимание на недостатъците, но да накъртвам на тези на другите автомобили? И къде съм плюл по Рено? Не са ми любима марка, но не съм плюл по тях генерално нивгаш!
Карам Audi Q7, ха кажи нещо да те видя

Тема "Избор на комби" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература