Данък 10 лв. на тон има автомобил с хомологация N1. Купи си такъв. Ще ползваш и данъчен кредит
Може и с газово. Няма значение.

ditronix написа: Открилия темата, прочети първия и последния си пост и накрая вземи, та реши де те сърби! Данъка не бил за екология, ама защо нямало отстъпка за LPG!?!?! Всички останали коментари относно цените на колите и данъците ги игнорирам! Хем сърби, хем боли. Пълно щастие няма, казват хората, ама при нас освен мрънкане няма нищо друго! Хич не съм сигурен дали дрънгелът, поглъщащ примерно 10-15 литра газ е по-екологичен от дизела с действащ катализатор и FAP, харчещ окло 5-5,5 литра в града. Щото много често освен горивото се гори и масло, и антифриз.Данъка не е за екология, но щом за автомобилите с Евро ... има отстъпка, както имаше отстъпка за катализатор, то искам отстъпка за АГУ. Няма само тези от вас с новите автомобили да се възползват от отстъпки, докато от ауспуха ми излиза вода, а от вашият отровни газове. Колко по-екологичен е пропан-бутанът може да се познае, като си завреш носа в ауспуха на стар автомобил с АГУ(но поддържан) и много по-нов автомобил на дизел.
thinkpad написа:... Колко по-екологичен е пропан-бутанът може да се познае, като си завреш носа в ауспуха на стар автомобил с АГУ(но поддържан) и много по-нов автомобил на дизел.Разбира се. Веднага става ясно че дизела е по-екологичен. Ти колко дърти кошници с гаражно АГУ и добре поддържано си виждал? Смехурко!
thinkpad написа:...докато от ауспуха ми излиза вода, а от вашият отровни газове. Колко по-екологичен е пропан-бутанът може да се познае, като си завреш носа в ауспуха на стар автомобил с АГУ(но поддържан) и много по-нов автомобил на дизел.Иии, спри се бре!
thinkpad написа:...докато от ауспуха ми излиза вода, а от вашият отровни газове
Chefo77 написа:Иии, спри се бре!Чефо, аналогията беше образна. Пропан-бутанът изгаря много по-пълноценно. Метанът още повече. "Новите дизели" все още горят дизел, до колкото знам. Като сложиш на "нов бензин" АГУ, става значително по-екологичен от "нов дизел". Стар автомобил с АГУ става значително по-екологичен от много други без АГУ. Но не се ползва с никакви привилегии, все едно замърсява равно на останалите. Персоналните ти нападки в случая нищо няма да направят.
Ти направо изкърти химията бре, човек! Къде затри въглерода от пропан-бутана, или той излиза от друго място, не от ауспуха ...Новите дизели са в пъти по-екологични от умрялата ти вагина с газово, но за да знаеш това, се иска да си поне малко информиран. Ти, за твое съжаление, далеч не си.
hidrazin написа:Разбира се. Веднага става ясно че дизела е по-екологичен. Ти колко дърти кошници с гаражно АГУ и добре поддържано си виждал? Смехурко!Достатъчно, Лешояд.
kalpev написа: No comment...това направо ме остави без думи!!!Защото си буквалист.
thinkpad написа: Чефо, аналогията беше образна. Пропан-бутанът изгаря много по-пълноценно. Метанът още повече. "Новите дизели" все още горят дизел, до колкото знам. Като сложиш на "нов бензин" АГУ, става значително по-екологичен от "нов дизел". Стар автомобил с АГУ става значително по-екологичен от много други без АГУ. Но не се ползва с никакви привилегии, все едно замърсява равно на останалите. Персоналните ти нападки в случая нищо няма да направят.Абе човек, ти се доказваш неколкократно като пълен невежа, аз съм отправял персонални нападки!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: