Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Абе аз се чудех защо изчезна тулола от железариите, а то било кеф за катранджиите :lol: . Като преебаха коресилина бях принуден да си го правя сам....5 теглови части тулол останалото ацетон, слагах и бучка парафин за да намаля летливоста /за моите нужди/. Сега се намира качествен коресилин и не си играя на Менделеев :wink:

Хидра видалото не беше ли дестилат на мазута, а керосина последната цедка на газьола.
DMN - майстор
Тия добавки за почистване вършат ли някаква работа или човек си внушава, че е направил нещо? Струва ми се, че ако човек реши да си почиства инжекторите е по-добре с някой от тези начини - вярно, че трябва първо да се извадят, но поне виждаш, че правиш нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=JWfnMN7Mlfo
https://www.youtube.com/watch?v=7aT4S1lIBAY
Начина с ултразвуковата вана отдавна мислех да го приложа, даже и генератор си бях направил да "разцъква" инжекторите, но така и не ги извадих (не, че имам проблем с тях, но ей така за спорта и за тяхно здраве - все пак са 15 годишни) :-D надявам се да не станат "пикаещи" след това :lol: .
ArturDent - Почти Безобиден
докера написа:
За премахване на вода от резервоара на по-старите автомобили се ползваше дрениране през пробката /където има възможност/ ...
Бах, ами аз и сега си имам на горивния филтър, че някакъв шибан датчик, дето реве че се е събрала вода.
Един път ми се е случвало само.
ditronix - специалист
Хидра, не се прави на будала! Я виж на ХОЛЦ рецептата! Нафта-60-100%, това- 0-20%, онова- 1%, другото-няма и толкова. Ако нафтата е 100% де натикват това, онова и другото :? Може би ги пресоват? Ами ако е 60% нафта? До 100% с какво допълват? Никой няма да ти даде рецептата си. За мен истината е една-добавките, които вършат работа миришат на пръднята на ония гадните буболечки-ние им викаме смрадливки или миризливки. Мненията по този въпрос са разнопосочни, няма две думи. Така че кото вижда полза -да слага. Който мисли че няма полза- никой не му тика шишето в ръцете.
Въй, сега видях и на Гого рецептата за коресилина. И тя като тази на ХОЛЦ бе :-D 5 тегловни части туй, останалото -онуй и една бучка еди кво си! Ей ся хуквам да си направя! :lol:
Направи - напреднал
Да обобщим. До тук трите вида най-надежни горивни добавки на Бардал , Дуралюб и Ликимоли.

Лете ползвам на ЛикиМоли дава икономия на гориво.

Есен, сега и март ползвам по една добавка на Дуралюб ( изписва се DURA LUBE ) ,освен всички качества на ЛикиМоли, , единствената добавка на пазара в България която има функцията допълнително да обмазва гориво-нагнетателната помпа. Много добър ефект.

Зимата ползвам на Бардал!, за мен идеал.
Leon - специалист
Направи написа:
Да обобщим. До тук трите вида най-надежни горивни добавки на Бардал , Дуралюб и Ликимоли.

......
Товаи са ... най глупавите добавки и най-серсемски хвърлените пари!!!

:lol:

п.п. Нали няма да се опиташ да оспориш правото ми на мнение?

п.п.п. Както не ти оспорвам твоето право на реклама!

:wink:
ssmmaaa - специалист
Време беше направи,Сузи,майсторе да си пусне глупавата реклама,как успя да се сдьржи толкова време не знам :? Сега и чираче да се довлече с добавките от НАСА и да започваме забавлението. Залагам на БАН до нова година(за дуралюба)
KingLin - майстор
Ама вие не му хващате играта на пича :-D Форума почти винаги е в топ 5 на резултатите на гугъл и той само върти суче да споменава неговите си неща (че и линкове слага). Така че само да пусне лафовете някъде и е на далавера без значение под какво име. Лекарството е овреме триене на подобните мнения за дурудуру и фамилия.

Тема "Какви горивни добавки сипв за почистване на инжектори и дюзи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: