Аааа моя не беше таралясник,като го купих собственика беше сложил нов двигател същия на Пежо.
Не съм сбъркал линка
Не съм сбъркал линка

profesionalist_wood написа:А кво ще кажеш за този сваляч на пички?Айде по-сериозно, приятелю Последен модел BMW, Бентли или Порше може и да е "сваляч". Никой, дори от село вече не се лепи на 10-15 годишни гробници. Тръгнал ли си да "впечатляваш" по тоя начин, отдавна си загубил. Не си по финансите на Левон Харпарцунцян. По-добре се откажи.
nikolovvd написа:Ако Фюжъна ти е харесал няма да сбъркаш с него.Тук няма да се съглася с теб, но на тема коли винаги ще има разногласия. Кумците ми си взеха преди години фюжън.Нов, не втора употреба. Е, явно не случиха, то си е на късмет, щото толкова проблеми имаха с него... На всичкото отгоре и им харчеше много . Въобще не е икономичен- за тая малка колица. Щото на снимки изглежда като джип, но си е малка кола.
Сега погледнах в Мотопфое за Фюжън, но няма нито един. Явно докато се върне и се купува на момента.
През последните години Феиста и Фюжън са в десятката на най-качествени коли II-ра ръка, но недей да ми вярваш сляпо, а потърси класации за автомобили на 9-10 години.
crez написа:Колега,купи си кола да ти е удобна на теб.Предвид първия пост, още едно предложение:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: