• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
А ето ги моите свещи. Какво ще кажете за тях? В момента ги ползвам
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... uem-svb501
lov - майстор
Едни такива от аеропланче ми заровиха жигулката у моргата.Даже не бяха нови ами си бяха навертели бая часове.Един път о любопитство извадих две да видя как са и после повече не са пипани.По спомени сигурно са врътнали близо стотака.
koveslav - майстор
profesionalist_wood написа:
7-8 години карах дизел и му врътнах доста километри.Ползвах подгревни свещи ISKRA-Словения.Слагал съм от тях и на приятели и клиенти-добри отзиви и нормална,даже ниска цена.
Kirilpm - специалист
Аз карам с НГК иридиеви,всичко им е хубаво освен цената.До сега съм им навъртял над 120 хиляди километра и все още нямам ядове с тях,според производителя има дават 90 хиляди километра живот,аз ги карам докато не почнат да правят проблеми.
MamaMy - майстор
koveslav написа:
7-8 години карах дизел и му врътнах доста километри.Ползвах подгревни свещи ISKRA-Словения.Слагал съм от тях и на приятели и клиенти-добри отзиви и нормална,даже ниска цена.
+1
Даже когато карах бензинки бях доволен от чешките Бриск с меден електрод.
profesionalist_wood - майстор
koveslav написа:
А супер,защото се притеснявах че на дизелака ми няма да изкарат свещите.
Само остана единствения проблем че зимата не пали изобщо,пък и не я държа в гараж :? Може би трябва някакви по-специални свещи?
MamaMy - майстор
ДА не би да е Форд? Щото той е като циганин. По принцип зимата не работи :lol:
koveslav - майстор
Kirilpm написа:
Аз карам с НГК иридиеви,всичко им е хубаво освен цената.До сега съм им навъртял над 120 хиляди километра и все още нямам ядове с тях,според производителя има дават 90 хиляди километра живот,аз ги карам докато не почнат да правят проблеми.
Аз карам с нормален квалитет на DENSO или NGK,но естествено по каталог.Хвърлям ги на макс. 30000 и никога до сега не съм имал проблеми със свещи,или бобини. Кабелите са вид гумено изделие и ги сменям по осмотрение,но на не повече от 5-6 години,ако колата е още моя....Капачки и палци,не че вече не изчезнаха от системите,но съм ги сменял общо взето до стотина хиляди или преждевременно,ако забележа,че са им се "поизяли" контактните(работните) повърхности.
koveslav - майстор
Форд е :-D
Ами сипи му и малко компресия,само с масло и нафта дизела не върви :D :D :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

Тема "менте авточасти-открий дестетте разлики" | Включи се в дискусията: