Вс . ново е боклук - да избута гаранцията . Лъскаво , модерно . Важи максимата чупи -купи. Всичко е изцедено да максимум,рециклето е в пълна сила .белещи се и чупещи се пластмаси . След гаранцията си скуби косите , ако ги имаш.
шоп написа:Шопе, къде видя да намесвам сервизите в бираджийството??? Вадиш изречението от контекста, не така.Chefo77 написа:Това Пикасо не мога да го приема за автомобил и това си еИзобщо не е друга бира. Казвам го от опит. 2009 купих чисто ново С4 Гранд Пикасо 1.6 VVTIдвигател от Автомотор корпорация. Няма такъв боклук. За 4 години му навъртях 50 хил. км и над 6 месеця престоя в сервиза. От Франция идваха спецове да го правят. Смениха му дори цялата цилиндрова глава и не успяха да локализират проблема. Даваше дефект след дефект и то не само в двигателя. Волан, дръжки, пласмаси-всичко се олюпи. Удължиха ми гаранцията със 6 месеца, даваха ми оборотна кола, защото се ядосах... Щаслив бях, когато продадох Пикасото
И визията му е такава една .. изгърбена, и поведението му на пътя е неадекватно. Иначе е удобно, спор няма.
Виж - С4 Пикасо е друга бира :wink:))))))
Пак 2009 купих и чисто нова Мазда 6. Карам си я и в момента и си свиркам. Дори една крушка няма изгоряла за тези години.
Или просто реши да се похвалиш с коли?

Да си караш Маздата с кеф! Дай Боже всекиму!