• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
Вс . ново е боклук - да избута гаранцията . Лъскаво , модерно . Важи максимата чупи -купи. Всичко е изцедено да максимум,рециклето е в пълна сила .белещи се и чупещи се пластмаси . След гаранцията си скуби косите , ако ги имаш.
Chefo77 - майстор
шоп написа:
Chefo77 написа:
Това Пикасо не мога да го приема за автомобил и това си е :(
И визията му е такава една .. изгърбена, и поведението му на пътя е неадекватно. Иначе е удобно, спор няма.
Виж - С4 Пикасо е друга бира :wink:
Изобщо не е друга бира. Казвам го от опит. 2009 купих чисто ново С4 Гранд Пикасо 1.6 VVTIдвигател от Автомотор корпорация. Няма такъв боклук. За 4 години му навъртях 50 хил. км и над 6 месеця престоя в сервиза. От Франция идваха спецове да го правят. Смениха му дори цялата цилиндрова глава и не успяха да локализират проблема. Даваше дефект след дефект и то не само в двигателя. Волан, дръжки, пласмаси-всичко се олюпи. Удължиха ми гаранцията със 6 месеца, даваха ми оборотна кола, защото се ядосах... Щаслив бях, когато продадох Пикасото :-)))))))
Пак 2009 купих и чисто нова Мазда 6. Карам си я и в момента и си свиркам. Дори една крушка няма изгоряла за тези години.
Шопе, къде видя да намесвам сервизите в бираджийството??? Вадиш изречението от контекста, не така.
Или просто реши да се похвалиш с коли? :lol:
Да си караш Маздата с кеф! Дай Боже всекиму!
mitko414 - специалист
Недостатъци на Renault Megane 1.5dCi, 2009 година, като тази?
В съседната тема за горивото се спомена 1,9dCi, за 1,5 има ли подводни камъни?
Отивам да се ровя във форума на Рено.
VLADO66 - майстор
Имаме няколко служебни с този двгател.Няма ядове стига да се кара с хубава нафта.Не случайно Мерцедес са то избрали за А серията.
kuger - майстор
mitko414 написа:
Недостатъци на Renault Megane 1.5dCi, 2009 година, като тази?
В съседната тема за горивото се спомена 1,9dCi, за 1,5 има ли подводни камъни?
Отивам да се ровя във форума на Рено.
Аз имам такъв, с малко разлики. Моят е комби с мотор 1,9 dci, 130 коня, 2010 год. Този е с климатик, не климатроник /голяма двузонова глезотия/, без навигация. Между другото навито е Карминат Том Том, и е много постно за България. Карам я от февруари, най-големия недостатък е, че е много ниска, обира бордюрите с предницата от раз. Проблеми до сега съм нямал.
Ника в Рено форума ми е Геренски /фамилията ми/.
Много ще ревнат сега, че Рено е боклук, вярно е, за калпавите и некадърните е такъв!
Дано случиш на "гледана" кола!
1,5dci е малко "изнасилена" от към мощност, но ако чувстваш мотора, нямаш проблеми.
stoianov_n - специалист
kuger написа:
Много ще ревнат сега, че Рено е боклук, вярно е, за калпавите и некадърните е такъв!
1,5dci е малко "изнасилена" от към мощност, но ако чувстваш мотора, нямаш проблеми.
:lachtot:
kuger - майстор
stoianov_n написа:
kuger написа:
:lachtot:
Това, дето се хилиш, означава ли, че караш Дропел? Или Вагина?
miroki - майстор
1,5 е добре, спрямо 1,9. Точно за това почти не се продават.
Не само заради 1000 та лева в разликата на цената на съединителя.
Аз също следя техния форум, нищо, че след 19 ката, като стана на 20 г.съм на друга марка.
Която, като стане на 20, ще се смени с друга, както и предния опел кадет, продаден на 20.
Поради проблемите на сценик 2 се отказах тогава.
Тогава и таблата не можеха да ремонтират и бяха по1000 лв.
kuger - майстор
Аз си карам моето и му се кефя! Какво ще кажат другите, слабо ме интересува, да не кажа хич!
А, да, на 1,5 съединителя май не е от евтините, особено на 110 коньовите.
Отдавна няма табла по 1000 лв, по скоро по 1000/20 лв.
miroki - майстор
Прекалено много те уважавам, дано не ти се и налага ремонт. Съвсем искренно.
Просто споменах за проблемите на сценик 2.
Аз от 5г. Не съм на рено и е нормално за това време да не е 1300 лв новото табло. По-точно цената ще е сходна, но намериха как да церят старите дисплеи, с вентилатори и лентови.
И по-рано го написах, някои коли при някои водачи са добре, при други не.
Единия съединител мисля бе около 500 лв. А другия клонеше към 1800.
Чел си със сигурност темата с над 100 страници, "Какъв сценик да си купя".
Споменах, че продавам колите си предимно на 20 г. Но пропуснах, че ги купувам на около 12.
Моля за коментари след 5-6 годишно каране. Другото е моментно състояние. Което дори новите москвичи изкарваха безпроблемно.
Проблем е да се купи 1,5 понеже няма избор. Като тъсих страницата се пълнеше с 1,9.
Но не съм търсил скоро.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: