Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Само да вметна, че максималната скорост не зависи много от масата на автомобила. Като се пробвате пускайте и GPS да видите колко много лъже скоростомера на колата, особено при по-високите скорости :wink:
Kirilpm - специалист
Аз за това като говоря за максимална скорост винаги отбелязвам че е по километраж,макар че никак не обичам да говоря за максималната скорост и не ми е особено интересна.Имал съм случай с опел вектра и отклонение +30км/ч А при съвременните коли и при не толкова съвременните почти всеки километраж при нормална скорост в рамките на ограниченията показва с около 10км, повече за доброто на шофьора в случай че го хване камера,като лъжата се увеличава по формула с процент от скоростта,та колкото по-висока скорост толкова по-голяма лъжа.Просто ми стана смешно като тинки взема да се пъне никоя кола,която не е нова не може да си достигне максималната скорост по каталог,щом неговата не може значи и другите не могат :lol: С няколко от колите,които съм имал съм я стигал и подминавал по равен път,а с последните съм сверявал и с ГПС.

Тема "Бустер на газта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: