Всички имаме коли, нали ?
brpraziel - специалист
Ел.огледала с подгряване.
Намерих информация и ги почнах :)
Така и така съм свалил огледалата викам да направя и това
https://www.youtube.com/watch?v=Uco1v42bPb8
Има ли някои във Варна които има циркуляр да ми отдели 2мин да ги среже правилно тъи като аз нямам а на ръка няма да е точно.
Е той ако няма луфт как мислиш да го вадиш без проблем?
Помисли, че тръбата, в която ще го вкарваш, трябва да има отводняване (и циркулация на въздух), защото ще мухляса там вътре ...
Да те пита човек защо не използваш джоба на вратата за тази цел, ами ще дупчиш форделата :)
Обичам нещата да си имат тяхно място изглежда и се чуства много по изчистено така.Малъл луфт разбира се но не да има място за 2 чадъра вътре :-D .Тръбата мислех под лек наклон с дупка в края за оттичане самата врата си има такава фабрично така че от тръбата във вратата и от там навън.Но аз по скоро си го представях като резерва ако те изненада някои дъжд да си подготвен.
bagera1 - специалист
Аз на тия с модулите им сипвам с големия, поне на тия дето заслепяват а те масово заслепяват. Почистих си рефлекторите, стъклата и на дългите крушки +90% ли бяха +50 ли...карам им на дълги на такива гъзарчета, щото рефлекторът за дълги е насочен пред колата и насреща, и макар и с 30-40% пак заслепяват! Това е скапано а не ксенон на регулиран фар, било и без лупа!
Не съм сигурен дали в закона пише къси светлини или само светлини, ако са къси значи е незаконно!

За фарове чиито габарити са на рефлектор, мога да предложа крушки за ангелски очи от бмв. 8W са и светят силно.

Подгряване на огледалата бяха правили в VW форума, разгледай!
montoya - майстор
Направо се изказа като багериС :?
brpraziel - специалист
За градско фаровете си ги коригирам да са леко надоло за да не заслепявам никои винаги съм се съобразявал пък за извън градско си ги връщам.Мен лично всички ме заслепяват вечер да не говорим като падне и един дъжд и всичко стане огледално. Би ли сипвал на хората с фабрични дневни светлини на някои модели и те дразнят.
kozl - майстор
То това е идеята на дневните светлини да дразнят през деня.
Ама гъзарите ги ползват и в нощта.
Тия дневни май Ауди са ги пробутали в законника заради гъзарския им изглед :lol:
Ама и темата ти една гъзарска :-D
Аз не сколасвам за нуждите, ти явно си ги надвил щом до г...... си стигнал :?
DundyTheCroc - майстор
Сега като е тъмно сутрин е супер дразнещо да се кара, почти половината коли са с така "регулирани" фарове, че заслепяват. Крайно време е при ГТП такива да не ги пускат.
Относно задължителното каране на фарове: човешкото око не е направено за гледане в източници на светлина, то възприема отразената светлина от обектите. Който има проблем с нормалното възприемане на света около него да му вземат книжката и това е.
bagera1 - специалист
montoya написа:
Направо се изказа като багериС :?
Така да бъде, но няма да се кьоря заради някой псевдо-гъзар. Имам позати с модули които не заслепяват, но са 3-4 човека размърдали сивото вещество
nikolovvd - майстор
brpraziel написа:
Така и така съм свалил огледалата викам да направя и това
https://www.youtube.com/watch?v=Uco1v42bPb8
Защо не си потърсиш странични прибиращи се огледала с вграден мигач и отопление?

Бе хора, в тези мъгливи утрини има водачи, които не си включват въобще светлините, а вие за дневните сте се хванали.
Идиотите са на всякъде, а дали ще карат на LED или на ксенон в рефлекторен фар е само подробност.
А между другото, ако служител на КАТ реши да се заяде за нещо подобно, акта може да стигне до 7000 лв.
По закон нямат право да ни спират без причина, но доработките (изменението в конструкцията) по светлините направо им крещят от километри, а спрат ли ви може да намерят и други нарушения на закона. Ако знаете как обичат философи, които много приказват, ще ви стане мъка за самите вас.
profesionalist_wood - майстор
Само дубайско жиголо може да плясне LED на колата си :lol:
Хора абе ние в Ориента ли сме или в Европа ? :? Щото гледам и хората почнаха да слагат сини лед лампички под пода на колите си и отстрани се вижда сякаш колата е извънземна. За това съм сигурен че полицията ще ви създаде проблем. Преди 3 години спираха разни младежи с такава гъзарийка

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D ... YQ_AUIBigB
brpraziel - специалист
След първия "Бързи и яростни" баха модерни тези светлинки.
Защо не си потърсиш странични прибиращи се огледала с вграден мигач и отопление?
По интересно е сам да си ги направя и от към финансова гледна точка смятам че ще е по добре.И като цяло нямам нужда от такива огледала, но си е гъзариика :cool:

Тема "Гъзариики за колата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: