Миналата година се разделих с моята 33 г. мацка. И не щото не бях доволен от службата и, а понеже частите секнаха. Ами тенекиите също станаха проблем. И подръжката си бе основно поправи сам. Даже си я кърпех, китосвах и боядисвах. Е да ама като се счупи фара и три месеца не мога да намеря
И сега скочих на нова мачка. Бюджета е 4 пъти твоя. 5 години има гаранция. Баничарка. Задните врати са с плъзгане, което за мен е удобно. Петата врата е от две врати това пак за мое удобство. Вътре ми е широка, влизам изправен в баничарката. Отзад место за багаж. Задните седалки се махат за повече багаж.
Обаче вози като каруца. Няма нищо общо с возията на старото комби 305. А от hdi нищо не разбирам, пък и двигателя така и нагъчкан, че да не помислям за пипни сам. Радиатора се клати и мисла си нещо не стегнато, то монтаж на "клик"
Ами за колко години експлоатация е проектирана тази чисто нова кола
Фирмена кола пасат 2Д. На към 270 х.к. почна много често да посещава сервизите и се продаде за 9000 без да се бара километража
Съпругата ползва такъв служ.пасат. Вече е на 84 000 км и към 8 г. Не се продава, но три пъти до сега бе на доктор с рецепти към 3500 лв. Две по двигателя и една за смяна на насачи
Халуминиеви били
Няма коли за бугарски пенсионери. Или по-точно частите са в проблем за такива коли
За бугарски пенсионер колата е Маркова с купе от натурално дърво

И сега скочих на нова мачка. Бюджета е 4 пъти твоя. 5 години има гаранция. Баничарка. Задните врати са с плъзгане, което за мен е удобно. Петата врата е от две врати това пак за мое удобство. Вътре ми е широка, влизам изправен в баничарката. Отзад место за багаж. Задните седалки се махат за повече багаж.
Обаче вози като каруца. Няма нищо общо с возията на старото комби 305. А от hdi нищо не разбирам, пък и двигателя така и нагъчкан, че да не помислям за пипни сам. Радиатора се клати и мисла си нещо не стегнато, то монтаж на "клик"

Ами за колко години експлоатация е проектирана тази чисто нова кола

Фирмена кола пасат 2Д. На към 270 х.к. почна много често да посещава сервизите и се продаде за 9000 без да се бара километража

За бугарски пенсионер колата е Маркова с купе от натурално дърво