• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
medel76 - специалист
И сега за последно:
тойота,опел корса или опел астра?
ESPACE - майстор
Вземи което ти е по на сърце. И гледай да е по запазено. Една кола трябва като я погледнеш да има и фаца и стойка.
ESPACE - майстор
MamaMy написа:
И тук сравнявате кон с кокошка. Астрата е в пъти повече кола от напикания Ярис. Като толкова ви пука за возията кое вози по-твърдо? Май се чешете между ушите. В тая тема се появи кола която си заслужава и един и същи човек гласува 5 пъти срещу нея. Айде моля ви се. Астрата е по-висок клас.
Така си е, едната от колите ми е Астра G. Наистина е повече кола от Яриса. Ама се троши бе. Всяка година все правя по нещо. А по Тойотата нищо. Ама то всеки на каквото попадне. Аз съм частен случай.
Иначе Астрата си вози нормално, тази на николов333 е имала нещо променено в окачването.
torbalan - Дървен философ
medel76 написа:
...а какво мислите за фиат''Браво(а)'' или опел ''Астра''?
За астрата нищо добро не мога да кажа...

Тук един колега купи Фиат Брава. Извикаха го преди да я свалят от камиона. Беше на 270 хил. километра.

Търкаля я няколко години после я продаде в Козлодуй. До ден днешен я виждам из града. На задния капак имаше една рекламна лепенка, че го домързя да оправи някакъв дефект по боята, та за това се познава от далече.
Единственото неприятно при нея е, че смяната на ангренажен ремък трябва да се направи във фирмен сервиз и е малко по-скъпо.
kartechar - специалист
Темата започва да заприличва на една друга, която успя да "навърти" 30 страници и да ни разходи из почти всички световни производители на автомобили. Уж е форум "Направи сам", ама много автофоруми могат да завидят на активността по някои теми за автомобили.
Gnus - специалист
burkov написа:
Иначе съм фен на френския комфорт, но от автомобилите около 2000-2007 не бих взел нищо за себе си на пежо и ситроен. Доста боклук се вкарва в България от тях.
Освен евентуално 306-ца от последните.
DundyTheCroc - майстор
medel76 написа:
И сега за последно:
тойота,опел корса или опел астра?
Ярис с двигател 1.3 бензин, върви много приятно и извън града, на 1.0 малко не му стигат силите.
fbr - майстор
На пазар за стара кола не се ходи с предварително набелязана марка, модел, цвят. Ходи се с определеното количество пари, и каквато най-запазена намериш за тия пари, твоя е. Непрекъснато по автокъщите бъкано с хора, дето търсят кола като на комшията, ама да е със същите екстри и кубатура, а и да е запазена. Ела, вълчо, изяж ме.
Виж, ако се купува от магазина, тогава работата е друга.
gogo7777 - майстор
Искам да си взема малка кола до 3200-3500лв.Не искам да е скъпа,защото ще ми е първа кола.
Искам да ходя из града и до село което на 30км от Пловдив,но понякога и до морето.
Данъка да е нисък и да не гори много и да е нормална поддръжката.Аз не искам да се състезавам.
Нисан Микра
nikolovvd - майстор
Микрата е на 42-ро място!
Ето я класацията за 2015 г.
http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... -10-11/495
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22