• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Е колко да е запазен един кошник на четвърт век???
Да не е стоял в музея на пернишките голфове я. :lol:
:partyman:
hidrazin - майстор
simplex написа:
...Като дойда при теб,...
„НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ”
Между другото май ще ни трябват общи работници - да мъкнат вар, киреч, камъни...
montoya - майстор
Читав е тоя Петричкия пасат или поне така изглежда на снимките, естествено има тунинг който е задължително да се разкара, а газовата бутилка е монтирана на доста неудобно място и не може да се натовари нищо по дълго в тоя багажник

П.С Снимки на моя пасат съм дал в другата тема май за форда, на 27 години, миналата година му бях измил двигателя и ходих да му сменявам талона за да добавя газта в големия талон. На канала в кат един циганин като видя двигателя ми дава 2 хил лева за него, на мен ми се досвидя да го продам. Ще го карам докато умре тоталка, което не се очаква да е в близките 10-15 години
hidrazin - майстор
Аха, и твоя капацитет го знаем - като на китайски електролитен кондензатор от най-евтините. :lol:
kuger - майстор
Божеее, ти никога няма да влезеш в час, дори и на 100 годин да станеш, цял живот ще се набутваш, съжалявам те! И малкото пари дето вадиш, не можеш да наместиш правилно.
gogo7777 - майстор
А така.....кажи му го.... :lol:
Божеее, ти никога няма да влезеш в час,
Що бе, кво му е на Пасатко :-D ......тамън на Фродо няма да му е скучно :lol:
Абе Тинки, колко ти е голям двора?
stoianov_n - специалист
simplex написа:
....Явно е типично българска мечта да не може да се порадвате на щастието на някой друг, вечно да търсите кусури и да плюете по всеки недостатък....
Хаха.. кой го казва....да почвам ли да те цитирам........ :lol:
gogo7777 - майстор
Пасатко е по-пич от Фродо спор нема.
hidrazin - майстор
simplex написа:
...че ще те вкарам в трета глуха. Последно предупреждение. Не по-малко циничен мога да съм, дори и повече....
Я пробвай пак. :lol: :lol: :lol:
ESPACE - майстор
simplex написа:
Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!
simplex написа:
не може да се порадвате на щастието на някой друг
Ся последно да се радваме или да ни е яд :? Човече, ти си такава благодатна почва за бъзици :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: