• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
torbalan - Дървен философ
Честито. Симпатично изглежда.

В града точно да тестваш тунера няма особен смисъл. Като тръгнеш някъде, особено през проход да минаваш - тогава ще му усетиш тунера читав ли е :)

Според мен ще е хубав.

RDS-а колко е полезен не знам. Но ако не може да се изключва (на новите голфове дори да го изключиш, като угаси и запали двигателя - включва се сам), може да бъде адски досаден.
DundyTheCroc - майстор
Какво му е досадното на RDS, винаги може или да се спре, или да дадеш да показва честотата вместо някакви надписи. Полезното му е, че като има RDS има и AF (auto frequency) и като подкараш извън града само си превключва на следващия предавател на същата станция ;)
Chefo77 - майстор
Момчета, не се карайте! RDS няма и в конкретния случай не ми е проблем. Иначе си е удобство.
Торби, старото Нео в града си губеше обхвата ... Чакам на светофар, мръдна 1 метър напред и много шум, тръгна - всичко ОК. Снощи четох за марката - считат я за много добра. Вече този модел как е ... :)
Нео никога не съм имал.

В реното беше от БМВ свален. В началото мислех, че е менте щото ловеше само в града. Като го свалих - оказа се, че не му е закачена антената...

В първия ситроен се скапа ЦД-то нещо и го смених с Пионерче среден клас. Нито с оригиналното нито с пионерчето съм имал проблеми с радиото.

В сегашния ситроен си е оригиналното. Също няма проблем.

Понеже слушам рок - има само две-три станции, които ми понасят. Ловят се само в големите градове. Обикновено ги губя 15 - 20 км. след като излеза от града...
DundyTheCroc - майстор
Па аз Радио 1 си го слушам от София до морето без прекъсване ;)
Аз в тази посока не пътувам изобщо...

Ела в нашия регион. Северозапада :)

Като излезна от Търново и влезна в Хаинбоаз - Всички радиа изчезват сравнително бързо... Появяват се от другата страна ;)

Примерно.

Иначе тук в козлодуй един колега с Голфче слуша Дарик. Адски досадно е, защото често превключва от един на друг предавател (в рамките на 10 км. от АЕЦ-а до града може да превключи десетина пъти) а излъчването им се разминава с около секунда :)
kozl - майстор
pgt написа:
Та въпроса е знае ли някой каква ще да е тази "готовност за управление от волана", защото ме блазни тази екстра, не че е кой знае какво но ако има е добре дошло понеже сега на волана имам тази опция.
Предполагам че това е изходна букса за включване на кабел от волана. Но волана трябва да има джойстик за у-ние на аудио. И ако модела на колата е използвал стандарта на аудиото нещата съвпадат. Ако не може с доработки да се постигне у-не от волана.
DundyTheCroc - майстор
За управление от волана различните производители на коли използват различни стандарти, така че тази готовност е малко спорна. На един стар Блаупункт готовността се изразяваше във вход за IR приемник за дистанционно на волана, което се продаваше допълнително.
Chefo77 - майстор
Предполагам и сега е така при сините. В ТМ има страшно много аксесоари за тях, включително и упраеления за волана.
Chefo77 - майстор
Тинки, вкус :wink:
Хареса ми, взех го, точка.
Нямаш проблем с това, нали?
Писал съм защо не искам Нео.
А че съм луд, е ясно.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6