Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Незнам дали съм разбрал добре, но да се уплътнят дренажната тръба и смукателната противоречи на "физиката 7-ми клас"

Както казва МамаМу, за да се пита за нещо техническо, трябва и елементарна техническа грамотност. Ето Хидрата обяснява кое, как и т.н., но няма разбиране... :)

Абе тия "скачени съдове" образно казано в кой клас се учеха :?
MamaMy - майстор
нед юли 19, 2026 4:48 pmugeot87 написа:
Ясно е ,че не може човек да разбира от всичко!Нали затова е форума,за да се обсъждат опит,провали,грешки и успехи.Все някога и Ние невежите трябва да се научим!
Всички твои въпроси ги има коментирани и писани във форума поне по 10 пъти. Ние не сме училище да образоваме всеки един индивидуално. Ако не сте спали по физика и математика много неща щяха да са ви ясни. Ние които сме се борили и не сме имали такава помощ сме споделили всички спънки, препятствия и възможни решения и то по няколко пъти като за слабоумни, но вече се изчерпахме от към търпение. Вашето поколение е свикнало да получава всичко на готово. Смляно и предъвкано. Спрели сте да мислите и чакате. Иначе самочувствие до небето. Покритие 1%. Вярно е, че има супер талантливи и можещи, но те не пишат тук. :roll:
пон юли 20, 2026 5:37 pmgogo7777 написа:
Незнам дали съм разбрал добре, но да се уплътнят дренажната тръба и смукателната противоречи на "физиката 7-ми клас"
Не, не си разбрал добре. И двата варианта ще работят, но единият ще дава много по-малък дебит.
chapara - майстор
пон юли 20, 2026 5:37 pmgogo7777 написа:

Както казва МамаМу, за да се пита за нещо техническо, трябва и елементарна техническа грамотност. Ето Хидрата обяснява кое, как и т.н., но няма разбиране... :)

По мое време в децката ☝️😄👍
gogo7777 - майстор
А така..... :-D
....обаче сложна материя се оказва..... :lol:

Тема "Набита тръба за вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: