toolegittoquit написа:Този път ме хвана(не съм толкова добър като теб) от по-новите коли не съм правил стартери и не знаех,че има и с постоянни магнити(научих нещо ново,благодарение на ТЕБ)Илчо Илиев написа: Кви магнити видя в тоя стартер бреМагнити има на статора(това е цилиндричният корпус на стартера, ама от вътрешната страна)Такива, на което джелязото залепва.Абе, ти стартер отварял ли си? Вече 2 стартера ми се случват със следният проблем - троши се редукторът, който е пластмасов. След това почва оста да лопа и роторът удря магнити на статора. Тия магнити не се сменят.
![]()
Има и друга схема, стартери където на статора има електромагнити. Те товарят повече акумулатора. Текущият ми е такъв.
И ако не ми вярваш, стартерът с ударените магнити е разглобен и ми стои наблизо. Мога да ти го снимам как магнитите са "хванали" отвертка или произволно друго желязо. Сигурно защото са магнити? Понеже не ми вярваш.
Та проблемът с редукторните стартери според мен е, че като се счупи пластмасовият редуктор понякога се налага да се сменя комплект за 40лв примерно - редуктор, а по-страшното е, че роторът удря магнитите на статора.
Стартери съм правил малко повече от колкото ти си наливал нафта на колата си,но..това е друга тема..
Митак, тоя тарикат е от Меден рудник да знайш,не ходи там с реното,че да не се върнеш пеша....