• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm - специалист
Ти може да ходиш наляво надясно,но аз всеки ден сутрин и вечер пътувам в този район и има пътища с много по-належаща нужда от ремонт.Тръгни от Поморие за Каменар примерно и виж пътя,Дюлинския проход го ремонтираха преди 1-2 години,вероятно не си минавал скоро,което не ти пречи да ръсиш глупости,по-добре от сегашното си състояние и като нов не е бил.
А за винетките всеки ще си купи колкото му трябват,няколко пъти ти казвам и не само аз,спри да правиш сметките на другите,сам виждаш,че твоите сметки не можеш да оправиш.Никой не те задължава да караш кола,като ти бърка в сметките за филе елена ходи пеш и яж филе елена без хляб заради спестеното от форда :wink:
jekasus - майстор
Някой трябва да си продаде форда и да си купи някакъв електромобил - няма винетка за него, няма акциз за горива, май и за сини зони имат предимства...
По възможност и фотоклетки да си монтира, че да не мърмори за зелената енергия и ЕРП...
Kirilpm - специалист
Тамън ще се отърве от омагьосания кръг как да отида при лекар като се знам какъв съм електротехник,ще си прави сам електромобила и няма да го ядосват по сервизите. :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Ти може да ходиш наляво надясно,но аз всеки ден сутрин и вечер пътувам в този район и има пътища с много по-належаща нужда от ремонт.Тръгни от Поморие за Каменар примерно и виж пътя,Дюлинския проход го ремонтираха преди 1-2 години,вероятно не си минавал скоро,което не ти пречи да ръсиш глупости,по-добре от сегашното си състояние и като нов не е бил.
Редовно минавам през Каменар и там пътят си е винаги бил зле. Трапища имаше по едно време, ще глътне колата, няма да излезеш. Пътят до Козичино е хубав докато не отбиеш нагоре по тая грозна пътека от пътя за Дюлинският проход.
И не, ще си купиш не колкото искаш, а колкото коли имаш. Просто е. Няма да ми се правиш на тарикат, а после да обвиняваш другите в тарикатлъци. Отивай да си купуваш още винетки за колите. Че трябва да почнат служебно да ги спират от движение и за не платена винетка, да секнат тия, дето сменят винетки между колите. :partyman:
И не, аз по принцип ако можеше нямаше да платя и 1 винетка, защото не заслужават. Обаче по-рано беше говорил едни работи и сега си идват на мястото, нали? :lol: Караш коли - плащаш винетки. На всичките. Лилето ще отслабне иначе. Защото по-рано като говорих за недоволство, протести - нещо ме гледаше с лека насмешка, нали така? Ей са чакам да обвържат и винетките, без винетка - спиране от движение. Да видите колко прав бях и как ще си изпатите, защото навремето се смяхте.
hidrazin - майстор
Това със спирането от движение при винетките не става.
Чети къде се използват винетките !!!
Е, надявам се от догодина да понамалеят тарикатите заради електронните винетки.
:partyman:
Chefo77 - майстор
Електронни винетки ще въведат, но не и еднодневни такива ... Кел файда, като си караш навън автомобила веднъж на месец ...
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Редовно минавам през Каменар и там пътят си е винаги бил зле. Трапища имаше по едно време, ще глътне колата, няма да излезеш. Пътят до Козичино е хубав докато не отбиеш нагоре по тая грозна пътека от пътя за Дюлинският проход.
И не, ще си купиш не колкото искаш, а колкото коли имаш. Просто е. Няма да ми се правиш на тарикат, а после да обвиняваш другите в тарикатлъци. Отивай да си купуваш още винетки за колите. Че трябва да почнат служебно да ги спират от движение и за не платена винетка, да секнат тия, дето сменят винетки между колите. :partyman:
И не, аз по принцип ако можеше нямаше да платя и 1 винетка, защото не заслужават. Обаче по-рано беше говорил едни работи и сега си идват на мястото, нали? :lol: Караш коли - плащаш винетки. На всичките. Лилето ще отслабне иначе. Защото по-рано като говорих за недоволство, протести - нещо ме гледаше с лека насмешка, нали така? Ей са чакам да обвържат и винетките, без винетка - спиране от движение. Да видите колко прав бях и как ще си изпатите, защото навремето се смяхте.
Закона е много хубаво нещо когато важи само за другите нали?Ти имаш една "кола" и сега смело поучаваш,че даже и принуждаваш другите да си купят винетки даже ако може за ремаркетата и за моторите и за велосипедите.Та това колко си бил прав все чакаме да го видим и все сметките излизат криви,а когато хич не си бил прав или млъкваш за седмица-две или направо сменяш регистрацията :lol: Аз едновременно повече от една кола не мога да карам и за себе си повече от една винетка не смятам да взимам,ти ако можеш прав ти път.Интересно ми е как ще ме спрират служебно от движение като карам в Бургас примерно и от едни 5-6 години не съм излизал с колата от града?Май не става хватката а?Много си се влюбил в това Лиле все за нея приказваш вземи се разходи около ваше село,там пътя е хубав,общината е богата и има каки покрай пътя да те поолабят малко,че не се траеш вече :lol:
hidrazin - майстор
Какво общо има винетката с това кой колко коли има? Нещо бъркаш щатите.
Това че ти не можеш да караш повече от една кола не означава че няма да я ползва съпруга, дете...
За фирмите - ми те колите са на собственика. Ся какво, всички работници във фирмата ще карат с винетката на шефа ли??? :lol:
Виж обаче за застраховките бирата е друга.
Точно там важи това че един човек няма как да кара повече от едно превозно средство едновременно.
Обаче ако направят застраховката да е за водача а не за ППС-то, ще има едни други заигравки....
:partyman:
Chefo77 - майстор
Другите заигравки са ясни - един друг кара, аз не го знам кой е, качих го на стоп и ми прилоша :) :) Хоп - плаща ГФ.
Когато жената или детето кара колата, е съвсем друга бира и никой не обсъжда този вариант. Мисля, че тук говорим само и единствено за варианта, в който си имаме работни и за свободно време автомобили. Или просто два автомобила в семейството, но само един шофер.
Пък Тинки ей-сега април месец като бракува или продаде Форда, ще видите как бързо ще мине на вариант плюнка. С това текучество на автомобили при него ... :lol:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: