• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
ИМЕННО
Ем кажи, човека каква кола да си купи.....марка, модел, година, двигател....
gogo7777 - майстор
Не бой се.....смени бързо марката.....пак дизел :)
Моята старата Тойота още я карат, твойто БМВ има още ляб да яде :lol: ....естествено го води редовно на доктор...за консумативи де :lol:
gogo7777 - майстор
Версото е добър избор. Отговаря на всички заложени критерии.
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
[-X [-X
Ааа, не така.....година, двигател....
nikolov333 - майстор
Ако те интересува конкретно Toyota виж форума им за Verso http://toyotabg.net/viewtopic.php?f=29&t=29009 и за Corolla http://www.toyotabg.net/viewtopic.php?f ... d5c5d94454 и още http://toyotabg.net/viewtopic.php?f=29&t=23237 :idea:
Последна промяна от nikolov333 на пон апр 04, 2016 11:04 pm, променено общо 2 пъти.
stonesour - специалист
gogo7777 написа:
и е на супер-дупер надута цена. иначе сигурно става за работа и шофиране.
който иска да плати 12 годишна тойота на четвърт от началната й цена, явно има достатъчно пари за пръскане.
аз бих платил 12 годишно бмв на 10% от първоначалната му цена.

110 коня двигател прави около 170 лв. данък, за да караш кошница.
тройката е 143 коня, данъка й на същата възраст е 217 лв.
частите на тойота не са по-евтини.
разликата във височината не е фрапантна, освен нея - други предимства тойотата просто няма.
gogo7777 - майстор
Ааа, не така.....година, двигател....
За кво пускаш бастун.....казах вече, че от ДВГ не вдявам толкова много. Разбирам от тормоз на двигатели.
други предимства тойотата просто няма.
...няма да ходи по сервизите......това стига ли. Явно при Тойота "консуматив" е друго понятие.
stonesour - специалист
пак празни приказки. аз и баща ми по сервизи не сме ходили.
виж един бивш колега, 2007 си спомням как заедно с мен си купи нов авенсис за 35 бона и след има няма 3 месеца ходи в сервиза да му сменят фабрично криви спирачни дискове. :lol:
разкара го след като му изтече гаранцията. скучна кола. сега кара Г класа. на старо. ама немска.
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
За кво пускаш бастун.....казах вече, че от ДВГ не вдявам толкова много. Разбирам от тормоз на двигатели.
За кво се буташ тогава тука, да даваш акъл.....карал бил няква кола, ама мноо здрава....ама преди 20 години....
Последно от какво разбираш, че не разбрах.....СМЕШНИК!!! :x
gogo7777 - майстор
фабрично криви спирачни дискове.
:lol: :lol: :lol:
За кво се буташ тогава тука, да даваш акъл.....
Защото като те чета троле ми става драго, мижаво форумно монтьорче. Поне да беше писал нещо смислено.
Сега като карам немско и го потдържам ама не у БГ да не съм по-добре.....тука сервизите са оторизирани, не е като при гаражните майсторчета....от боклука та на пътя. Бизнес... от тука се кара скрап за към вас. Като навъртиш милиони километри с различни марки, тогава се пъчи....цензура :lol:
Последна промяна от gogo7777 на пон апр 04, 2016 11:15 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: