• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
pansim написа:
А автора на темата няма да направи и елементарно усилие за да запали Форда...
...
Тинки, свали ли свещите бре...или пак ще ги мериш с мултицета [-X
Свалил съм ги и съм ги пробвал. И съм ги мерил. Колата ей сега я пробвах да запали, да - ама не.
pansim написа:
ПП редукторния стартер, е велико нещо!!!
Такъв ми докараха по Еконт - без редуктор.
stoianov_n написа:
Пинтия си и това е, ПРИЗНАЙ СИ ГО!
Ако мога да не дам пари за едно нещо, за да имам повече за друго и това без да се отрази негативно на първото, така и бих направил. Никой не обича да дава излишни пари за нещо, което може да получи с по-малко пари.
Отказвам повече да дискутирам странични неща. Цяла кола има за дискусия.
pansim - майстор
Е, като имаш цяла кола за дискусия, продължаваме нататък.
На предишната страница съм написал 5 точки за изпълнение, досега само една си изпълнил - дайствай по-енергично
Не каза например как върти мотора - трябва да имаш представа за оборотите. Постига се с опит, и може без измерване да се прецени дали е добре стартер-акумулатор. За съжаление от тук дистанционно няма как да се каже.
toolegittoquit - майстор
pansim написа:
Не каза например как върти мотора - трябва да имаш представа за оборотите
В интерес на истината, особено на по-студено, ми се струваше, че стартерът върти бавно или по-скоро малко насечено, неравномерно. Но за първи път се качвам на дизел като моя кола, а като го отворих, ревизирах и измерих - беше добре. Освен утре да пусна едно утрепано видео и да се види как върти. Оборотомер колата няма, аз и иначе не мога да кажа колко са оборотите, камо ли така. А се надявам и че утре ще се намери някой да обърне внимание, може да отида да меря компресия все пак.
stoianov_n - специалист
А какво стана с помпичката.... :?
pansim - майстор
Ще си позволя да се усъмня във свалянето на свещите - наистина ли ги свали или още те е страх да не се скъса някоя
Не звучиш убедително...
Може и да не ми отговаряш - гася компютъра и смятам да си лягам. Някои хора работят ...
ivanovbg - майстор
https://translate.google.bg/?hl=bg#en/b Напиши vvvvvvvvvv Натисни на говорителчето и чуй. Толкова бързо върти или...
toolegittoquit - майстор
ivanovbg написа:
https://translate.google.bg/?hl=bg#en/b Напиши vvvvvvvvvv Натисни на говорителчето и чуй. Толкова бързо върти или...
Май по-бавно. Де да знам, утре ще пусна видео. За това си има инструменти и записващи устройства.
pansim написа:
Не звучиш убедително...
Добре, нали свалих 2 и ги смених, всъщност не беше трудно и нищо не скъсах.
stoianov_n написа:
А какво стана с помпичката.... :?
Утре...
kuger - майстор
ivanovbg написа:
Е, не така, пробих си говорителя от натискане и пак не се чува нищо. :-D
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
... дизели никога не съм поддържал, само съм карал тук-таме.
Преди време си призна, че карал само един (учебния), сега станаха няколко ...
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
toolegittoquit написа:
... дизели никога не съм поддържал, само съм карал тук-таме.
Преди време си призна, че карал само един (учебния), сега станаха няколко ...
А някой знае ли на колко години е колегата?
Аз залагам на 22-25. :?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: