• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Не, за други заигравки говорех. Гражданската е различна за различните видове МПС=та.
Ся ще има друг рев. Примерно аз имам кат.С ама що трябва да плащам ГО за камион като нямам такъв?
Просто няма да има как да се направят отделни цени на ГО.
А това за две коли в семейство и един шифьор :-D и разните му вариации - няма как да стане.
То тогава ще трябва на всеки да се разглежда персонално цената на ГО.
Чефо, ся като ще ревем я кажи колко километра месечно имаш извънградско (по винетни пътища :-D ) ???
:partyman:
Kirilpm - специалист
Форд лятото не се бракува,форд лятото се продава,въпроса е тинки да намери по-голям шаран :lol:
Колкото за винетките вкъщи има 2 книжки и 2 винетки,винетката ми е винаги здраво залепена за стъклото без фолио,без тиксо,без лепило и т.н.А за момчето с форда съм сигурен че дори не си е купил винетка,понеже още не се знае дали си струва инвестицията и дали форда ще го бъде,но това по никакъв начин не му пречи да ръси акъл :lol:
DundyTheCroc - майстор
Аз вече съм със страхова невроза, сутрин като стана първо поглеждам там ли ми е винетката, не ми е толкова за нея де, ами за стъклата :)
Andri01 - майстор
Аз вечер,преди лягане си прибирам стъклото с винетката под кревата и съм спокоен до сутринта поне!А и за по голяма сигурност-не вадя колата от гаража-ходя пеша. Така съм сигурен,че ще имам винетка до края на годината! :lol:
kr1100 - майстор
Администратора да банне Тинки и темата няма да расте.
Chefo77 - майстор
hidrazin написа:
Чефо, ся като ще ревем я кажи колко километра месечно имаш извънградско (по винетни пътища :-D ) ???
Аз не рева, ама като питаш - ако изляза веднъж, е ОК. Ако изляза 2 пъти - събитие. Предполагам под 100 км на месец. Защо питаш? :)

Крис, той админа ако му изтрие профила, половината мнения във форума ще изчезнат :lol: :lol:
Junak - майстор
Тинки бан не го спира. Ще цъфне под нов ник. Неговото е болест.
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
hidrazin написа:
Аз не рева, ама като питаш - ако изляза веднъж, е ОК. Ако изляза 2 пъти - събитие. Предполагам под 100 км на месец. Защо питаш? :)
Е как за какво питам? Сега трябва да започнеш да ревеш защо винетката ти е 100 кинта за 200км месечно.
А други дето правят 5000 месено пак винетката за тях е 100 кинта.
Надявам се разбираш на къде клоня?
А онова другото - така е. :-D
Kirilpm - специалист
Ами то както и да се направи системата с пътните такси,нито с тол таксите,нито с винетките,нито с повишаване на цената на горивото,няма как абсолютно всички да са доволни,въпроса е да се постигня някакъв приемлив компромис и след като се плащат хубави такси да изискваме да караме по хубав път и да се вдигнат изискванията към фирмите,които изграждат пътища,не може кръпките да се плескат в дъжда и да се изравят изцяло за половин година,немалко хора си заминаха заради дупки по пътя,но не се говори за глоби в тази насока,защо ли?
Chefo77 - майстор
hidrazin написа:
Chefo77 написа:
hidrazin написа:
Е как за какво питам? Сега трябва да започнеш да ревеш защо винетката ти е 100 кинта за 200км месечно.
А други дето правят 5000 месено пак винетката за тях е 100 кинта.
Надявам се разбираш на къде клоня?
А онова другото - така е. :-D
Ти да не сбърка адресата? :)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията: