• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
stonesour - специалист
и на колегата му беше смешно. :проба:

нова кола от дийлършипа, криви дискове - това му казаха в сервиза на тойота, оттам неравномерно износване на накладките, проблеми със спирането. е смениха му ги. нали беше в гаранция.
gogo7777 - майстор
криви дискове
Криви дискове от завода на Тойота няма да излезнат /визирам чугуна и начина на изработка на диска/......това да не е Москвич. Изобщо не сте сериозни. Деформация след употреба е възможна естествено, но само ако тези дискове не са произведени в Япония. :wink:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Защото като те чета троле ми става драго, мижаво форумно монтьорче. Поне да беше писал нещо смислено.
Сега като карам немско и го потдържам ама не у БГ да не съм по-добре.....тука сервизите са оторизирани, не е като при гаражните майсторчета....от боклука та на пътя. Бизнес... от тука се кара скрап за към вас. Като навъртиш милиони километри с различни марки, тогава се пъчи....цензура :lol:
1.ТИ НИКОГА няма да си добре никъде.....просто такива като тебе..... :censored:
2.Кажи ТИ с какво и на кой помогна, исках от теб да напишеш конкретен модел, година, двигател.ТИ КАЗА, ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ...
3.АЗ километри имам, ама с повече коли, отколкото ти можеш да си представиш... :finga: :finga:
ПАК ТИ КАЗВАМ СМЕШЕН СИ И СИ ЖАЛЪК.Като видиш зора...и почваш да обиждаш.
САМ казваш, че нямаш опит с нови марки и модели, че не разбираш от двигатели....
ТИ СИ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ САМО ЕДИН КАРАЧ..... :finga:
stonesour - специалист
gogo7777 написа:
криви дискове
Криви дискове от завода на Тойота няма да излезнат /визирам чугуна и начина на изработка на диска/......това да не е Москвич. Изобщо не сте сериозни. Деформация след употреба е възможна естествено, но само ако тези дискове не са произведени в Япония. :wink:
пак дрънкаш глупости, нито тойота, нито бмв произвеждат дискове, че да правиш такива умозаключения, че дисковете не били правени в япония. :-D :-D :-D
асемблират квото са си поръчали и са им доставили. много често доставчиците за един и същи модел са различни.
и да обяснението в тойота беше - съжаляваме за проблема, криви дискове, смяна за наша сметка.
що не са си ги проверили, техен проблем.
gogo7777 - майстор
Кво нямам бре малоумник....сега търкалям А6-ца лична, служебна Октавия и една нова КИА. С аудито всеки месец изминавам по 4000 км. магистрали.
И що започна да ревеш....ти пръв обиди.....мижитурка :evil:
пак дрънкаш глупости, нито тойота, нито бмв произвеждат дискове, че да правиш такива умозаключения, че дисковете не били правени в япония.
Нямаш си на идея колко тясно съм свързан с дисковете и разни болиди. Моята работе беше именно с монтьори....ама истински :wink: Нещо по схемата е фалшиво. За японска сглобка ли говорим?
Последна промяна от gogo7777 на пон апр 04, 2016 11:46 pm, променено общо 1 път.
ivanovbg - майстор
Стига с тези Тойоти - https://money.bg/business/toyota-iztegl ... svyat.html

Очаквам след година да ги изтеглят всичките.
nikolov333 - майстор
Пийте си ракията и да не ви дреме.. :partyman:
p.v.x - майстор
И богатите търсят автомобили втора употреба... :-D :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Qb9O573DmE[/youtube]
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Кво нямам бре малоумник....сега търкалям А6-ца лична, служебна Октавия и една нова КИА. С аудито всеки месец изминавам по 4000 км. магистрали.
И що започна да ревеш....ти пръв обиди.....мижитурка :evil:
Ти ся с тва ауди, фалиш ли са, или са оплакваш. :-D И 5000 км да изминаваш....казах ти горе....
gogo7777 написа:
Нямаш си на идея колко тясно съм свързан с дисковете и разни болиди. Моята работе беше именно с монтьори....ама истински
И как хем не разбираш от коли, а пък си работил с монтьори... :?Освен да си им подавал инструментите.... :?
gogo7777 - майстор
Много трябва да ти се обяснява ба тебе. Нямам намерение обаче :lol:
Кво да го фаля това ауди....скъпо ми е да го потдържам. Струва колкото Версото. Като се заприбирам от гурбета ще бъде с Тойота /евентуално Субару/....аз дилема нямам по тоя въпрос.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: