• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
чет авг 15, 2024 11:47 amSvetoslavoff1 написа:
...G4LC
Това производно на легендарното 4G63 ли е?
Svetoslavoff1 - майстор
чет авг 15, 2024 12:44 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет авг 15, 2024 11:47 amSvetoslavoff1 написа:
...G4LC
Това производно на легендарното 4G63 ли е?
Чел съм, че корейците при няки свои разработки са "стъпвали" на доказани дв-ли на Мицу-то, но дали в случая е така..., не съм на "ти" с тази материя, за да потвърдя или отхвърля. Като вземах колицата, за мен като потребител беше важно, че това е един приличен двигател, и като такъв се показа за годините на експлоатация.
чет авг 15, 2024 2:36 pmhidrazin написа:
:-D
:partyman:
'талиански ли взе да учиш бре?!
ZMeyGorianin - майстор
И аз днес се отчетох положително - бензин, 1.3, 2009 г., 90000 оригинални км.
чет авг 15, 2024 4:51 pmZMeyGorianin написа:
И аз днес се отчетох положително - бензин, 1.3, 2009 г., 90000 оригинални км.
Много сте скромни всичките.
Няма ли да споделиш повече- Голф ли е, с какъв бензин зареждаш, предимно градско ли я караш, за прегледа прави ли водосвет- присадки, загряване и др. магии.....???
aleksnp - специалист
И така имаме нова схема - днешни пресни новини. Отиваш на преглед и ти казват, че имаш два варианта. Първият е стандартен, 90 лв и започва прегледа и ако не излязат емисиите, спиране от движение. Втори вариант, срещу 36 лв, проверка на емисиите, ако са добре, минаваш към преглед срещу още 90 лв, ако не са добре, отиваш да си правиш колата.
Спирането нали го спряха?!
aleksnp - специалист
Било предложение, но не е прието.
hidrazin - майстор
чет авг 15, 2024 8:28 pmaleksnp написа:
Втори вариант, срещу 36 лв, проверка на емисиите, ако са добре, минаваш към преглед срещу още 90 лв, ако не са добре, отиваш да си правиш колата.
Има нещо вярно.
Вчера ходих в местното СБА и там имаше табела - 30 кинта за проверка на гЪзoве, спирачки и още нещо ама не запомних какво.
Демек офертата е 30 кинта за проверка на 3 неща за които може да ти дадат 14-дневен период за отстраняване.
чет авг 15, 2024 8:39 pmaleksnp написа:
Било предложение, но не е прието.
Не е баш така. Не е прието но има някакво разпореждане да не се спират от движение НООО... ако започнеш официален преглед и не преминеш, започва да ти тече срок от 14 дена.
И ако в тези 14 дена не си намериш катализатора и се върнеш с него в същия пункт за ГТП, колата ти се спира служебно от движение и на следващия преглед пак кихаш 90 кинта.
Разликата от ПРЕДИ и СЕГА е че преди, ако не ти излязат ЕКО контролите, колата може да я вземеш от пункта за ГТП само с репатрак.
Сега може да си я закараш до в къщи или/и сервиза и това в срок от 14 дена.
И без да возиш други хора...
:partyman:
P.S. Вчера, точно като спирах в СБА и върнаха някакъв със сравнително нова колица, но не разбрах дали е бил "официален" или само на "проба".
Просто му казваха "Не знам", "Виж там", "Пробвай пак" или нещо подобно.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: