• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Ееее... накрая съм забравил да сложа емотикон ама ша го преживееш някак.
Пък и бях нещо грипясал здраво и може още да не съм на себе си. :-D
Така че може би ще ми бъде простено? :?
:partyman:
kr1100 - майстор
От как се е винетка появила , не съм я лепил трайно
А на защитниците - помиярите от държавната агенция да са я направили електронна. Мразя да лепя и после да стържа по стъклото заради малоумни закони.
От време оно в Румъния / държавата уж с която България се съревновава за прием в Шенген винетките са електронни.
Великия КАТ го оборудваха с таблети - за какъв чхп са им като не могат да направят 1 справка или трябва 1 таблет за проверка на гражданска, 1 за ГТП и 1 за винетка ? :mrgreen:

Милиони левове на данъкоплатците се потрошиха, а камерите в градовете не работят.
stoianov_n - специалист
https://www.24chasa.bg/Article/5348641

"Извършителят чупел страничното стъкло с голям речен камък, който оставал в купето. След това винетката се нагрявала отвътре с пистолет за горещ въздух, а отвън стъклото се охлаждало с вода. При тази процедура ценният стикер се свалял безпроблемно с бръснарско ножче или нокът."

"След като я откраднаха, трябваше да си намеря отнякъде десен страничен прозорец за джипа. Звъннах на мой приятел с автоморга, който ме "успокои", че не съм единствен и за последния месец е продал 20 странични за различни коли", разказа потърпевшият Михаил Петков.

"Той е категоричен, че втория си стикер вече няма да го залепи за стъклото, защото освен нерви е извадил и 50 лева за нов прозорец."

Айде, умниците като Andri01 да коментират........
Andri01 - майстор
И 5лв да направят винетките,пак ще има идиоти да ги крадат! Коли се трошат ,за да се краде отвътре какво ли не.Това никой не може да го оспори! А спазването на закона-въпрос на лично мнение и възпитание-това съм го казал! Лично на мене не ми дреме,дали някой харесва изказванията ! А една от причините,е че у нас няма читава полиция и съдебна система! Има корупция,и то не от вчера! За това ненормалниците си ходят свободно из улиците и правят идиотщини.
stoianov_n - специалист
Andri01 написа:
И 5лв да направят винетките.....А спазването на закона-въпрос на лично мнение и възпитание-това съм го казал!...
Значи, ТИ спазваш закона, демек правиш каквото ти кажат......еми продължавай все така....те всеки ден измислят нови неща...... :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
АЗ 100 лева на предното си стъкло НЯМА да залепя. :finga:
kozl - майстор
Ей да не би да би в Лидл-а да са пускали на промоция пистолети за горещ въздух на батерия :?
Kirilpm - специалист
Andri01 написа:
И 5лв да направят винетките,пак ще има идиоти да ги крадат! Коли се трошат ,за да се краде отвътре какво ли не.Това никой не може да го оспори! А спазването на закона-въпрос на лично мнение и възпитание-това съм го казал! Лично на мене не ми дреме,дали някой харесва изказванията ! А една от причините,е че у нас няма читава полиция и съдебна система! Има корупция,и то не от вчера! За това ненормалниците си ходят свободно из улиците и правят идиотщини.
Ами аз малко по-рано намекнах,че както се натягат законите за водачи на МПС,които в повечето случаи ползват МПС-тата за работа,така и да се натегнат мерките за вечно безработните,които работят по нощите,а вече и не само.Не може държавата вечно да покровителства крадците.
nikolov333 - майстор
Проблема е, че работещите и работодателите им, издържат държавата, а бандюгите, измамниците и крадците "хранят" полицаите, съдиите и прокурорите.. :axe:
Е кой-кого да хваща за винетките? :finga:
angel_ov - специалист
Вместо да си купя 2 винетки тази година за 140 лв, сега си купих 1 за 100. Като се наложи ще я менкам. Така, че от мен са назад, исках да им дам повече ама не. Сигурен съм, че и много други са като мен.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: