• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Prn17 - специалист
Сложих старите зимни Филда, но като гледам износването това ще им е последен сезон. :|
ArturDent - Почти Безобиден
nv952, някой те е излъгал яко. В Германия има закон, който те задължава да караш с четири еднакви гуми.
hidrazin - майстор
ArturDent написа:
В Германия има закон, който те задължава да караш с четири еднакви гуми.
??? Някои автомобили излизат фабрично от завода с различни предни и задни гуми. :)
:partyman:
schuldiner - майстор
Аз взех като на nv952, само че дънлоп - не че им правя разлика - за същите пари в първата срещната гумаджийница. Четири годишни, очевидно търкаляни малко, но за почти месец от смяната нищо лошо не мога да кажа. За снега немам грижи - предишните бяха една идея по-добри, но при положение, че ги сменям всяка година няма кой знае какво значение.
А за всичките му там аргументи от книжките кога спирала/не спирала колата, ма колко не държала на лед/сняг/локви и т.н. немам думи - ми караш според пътя, нали затова имаш глава?! Кой идиот кара на предела? Както казва един приятел:"Зимата има два вида коли - дърпани и дърпащи". На мен ми стига да съм от вторите.
fox_vt - майстор
И аз това се опитах да кажа, че има хора които като сложат нови зимни гуми и стават безсмъртни.А човек имащ нещо в главата може и с летни да кара, всичко е до задкормилното устройство :roll:
nikolovvd - майстор
Миналата Събота ги сложих.
Две зимни отпред, две летни отзад и две зимни ........... в багажника. :-D
Нямаше време за задните и добре че не ги сложих. Още вечерта един щеше да ми влезе в багажника, при това докато намалявах плавно от 15 на 5 км/ч, за да премина през легнал полицай. Що спят тия хора?
chapara - майстор
nikolovvd написа:
Миналата Събота ги сложих.
Две зимни отпред, две летни отзад и две зимни ........... в багажника. :-D
Нямаше време за задните и добре че не ги сложих. Още вечерта един щеше да ми влезе в багажника
Ама за да ти ги вземе от багажника ли :-D :toimonster: :rock: :drinkers: :lol:
nikolovvd - майстор
Не знам! Може би е видял задната камера и се е уплашил. :lol:
kr1100 - майстор
nikolovvd написа:
Още вечерта един щеше да ми влезе в багажника, при това докато намалявах плавно от 15 на 5 км/ч, за да премина през легнал полицай.
Че защо намаляваш? То1но преди проснатия чукаш спитачка ,колата полягва напред ,газ и си преминалОще по-добре едното колело ляво дясно, ако премине извън проснатия.В края винаги има ниско място.
nikolovvd - майстор
Минава се нормално. От предния легнал полицай се движех с 25-30 км/ч и пуснах колата по инерция и понеже е леко нагоре, преди следващия легнал полицай колата сама си спираше, а аз леко намалих до 5-6 км/ч, защото е с твърдо окачване (в името на колата има - спорт седан) и е много неприятно, ако скоростта е по-висока. Бе явно летните гуми през Зимата не държат като през Лятото и оня зад мен с летни галоши, ако се е позасилил и заблял по някоя мацка на тротоара, ето ти белата готова.
Важното е че всичко се размина.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: